12.02.2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ S-a intamplat prima Intalnire ziuaveche.ro, cu sociologul Bruno Stefan. Raspunsurile lui le puteti citi aici.

@ Cristi Andrei a trecut pe la redactie…il mai asteptam

@ Spre seara ne-a bucurat vizita doctorului Mircea Savu de la Institutul Oncologic. Este invitatul Intalnirilor ziuaveche.ro de duminica. Postati intrebarile voastre aici la sectiunea cometarii.

@ Varza s-a transformat in director artistic. Tot picteaza la legitimatii, prelucreaza poze si caricaturi…

@ Tot nu am facut legitimatiile. Doru s-a dus la laborator, dar lipsea specialistul

@ Razvan Savaliuc a scris despre soarta cruda a maidanezilor si ni l-a aratat, in poza, pe motanul sau Floco, care era sa moara alaergand trei saptamani dupa pisica vecinilor, Mitza. De acolo i s-a tras castrarea. Dupa, a inlocuit pasiunea pentru Mitza cu pasiunea pentru pasarici si soricei.

 

 

 

0 comentariu

Pribeagul 10-11-2010 - 18:15

Toti aiuritii, toti inconstientii, toti „doritorii de bine”, raspinditori de serbede lozinci, vor sa ne ajute sa ajungem in Paradis.

Exemplu:

„Elena Basescu, candidat independent pentru PE, a declarat, la Antena 2, ca daca ar ajunge in Parlamentul European „ar fi probabil de acord” cu legalizarea drogurilor usoare, cum ar fi marijuana, informeaza Mediafax.

Intrebata care este parerea sa personala, ea a mentionat ca a fost la studii in SUA un an si ca „in campusurile din America aceste droguri usoare, marijuana, erau legale”.

Declaratiile au fost facute in emisiunea „Vorbe grele”, unde a fost intrebata in legatura cu „cateva teme de dezbatere apriga in Parlamentul European”, respectiv legalizarea drogurilor usoare, care a starnit o dezbatere aprinsa, si sinuciderea asistata in cazul celor care sunt bolnavi incurabili si in numele carora isi dau acordul familiile.

„Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atat de delicat sa-mi dau eu cu parerea despre asa ceva… atata vreme cat nu-mi dau seama ce gust are o tigara. Dar daca unele tari ca Olanda si ca America aceste droguri sunt permise, marijuana, pentru ca am inteles ca nu dau dependenta… nu e vorba de ecstasy care am inteles ca-ti afecteaza celulele nervoase, si de cocaina. Se refereau la marijuana. La iarba. Probabil ca voi fi de acord cu aceasta initiativa”.

In aceeasi emisiune, Elena Basescu spune ca se considera o intelectuala pentru ca a terminat o facultate, a facut un master, o sa faca un doctorat.

„Inseamna ca sunt si eu o intelectuala”, a conchis Elena Basescu.”

andrew 10-11-2010 - 22:13

Vezi si tu cum am ajuns sa castig 30$ pe zi!! Inscrie-te pe site-ul de mai jos si incepe sa faci bani pe net!!!

http://www.neobux.com/?rh=70656C69736965723836

ningirisu 11-11-2010 - 06:33

OAMENILOR VISELE (CHIAR FIIND ELE SI DIN IARBA)ATUNCI CU CE MAI RAMAN? DOAR SA PRIVEASCA CA TAMPITII LA TELEVIZOARE NISTE PULTICIENI DE CACAO SI LAPTE STRICAT, O VARZA CU MIROS SI GUST DE ZIARIST INTRAT IN MURDARIE?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult