17.02.2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

George Damian aici. Azi scriu eu jurnalul www.ziuaveche.ro

 @ Este clar ca o mare parte a farmecului www.ziuaveche.ro este data de comentarii si comentatori. Cand am demarat acest proiect am stabilit ca forumul (chiar daca este diferit de cel bun, dar putina rabdare va rugam…) sa fie liber, lipsit de cenzura. Am avut doar rugamintea de a fi pastrat un ton decent. Ceea ce nu s-a intamplat din pacate… Hu hu ciu este unul dintre comentatorii cei mai productivi – insa vorba unei colege de la cultura, care mi-a spus ca ea nu stie atatea injuraturi cate a vazut pe forumul nostru – s-a cam sarit calul in cursul zilei de miercuri. Vrea vreunul din comentatori sa incepem cenzurarea forumului?

 @ Calugarul este unul singur – si nu mai este altul ca el.

 @ Miercuri a trecut prin redactie Eduard Ivascu pe care il mananca degetele sa scrie, dar deocamdata n-a avut timp.

 @ Dupa Edi Ivascu am avut bucuria sa fim vizitati de Diana Parvu (redactor programe TV) si Ana Munteanu (redactor magazin). Primavara frate…

{gallery}gallery/02/ivascu{/gallery}

 @ Vecina a fost cam prinsa cu treaba azi si n-a mai apucat sa ne bage in seama. Tot n-a rezolvat cu firma de asigurari si la urmatoarea ploaie s-ar putea sa ii curga iar suvoaie in casa.

 @ Am lucrat iar cu Varza la proiectarea viitoarei pagini www.ziuaveche.ro. Forumul va fi asa cum vor comentatorii nostri. Va exista si o rubrica dedicata userilor care vor putea posta articole si imagini, ca si un chat. Credeti ca ar fi o idee buna ca unii dintre comentatorii devotati sa devina contributori autorizati de continut?

 @ Povestea cu vanzarea/nevanzarea Castelului Peles continua sa evolueze.

 @ In Ucraina mai e putin si se instaureaza haosul. Doamne fereste! Nu cred ca avem nevoie de vreun razboi civil la granita.

 @ Revenind la Peles: la putina vreme dupa ce am postat stirea am fost sunati in redactie de insusi ministrul Culturii Hunor Kelemen. Mai inainte incercasem noi sa-l gasim, dar a reusit si el sa ne gaseasca. E bine, incep sa ne cunoasca ministrii. Povestea mai pe larg aici.

0 comentariu

Stewe 10-11-2010 - 21:02

Basescu Traian pe Declaratia de Avere la campul ADRESA IMOBILULUI a trecut: Bucuresti.
A uitat sa treaca strada, numarul si codul postal aceasta fiind o incalcare a Legii.
Acest om nu are moralitatea ceruta de Presedintele Tarii.
…………………………………..
Acest om nu are puterea sa inteleaga ca sunt oameni care se culca fara sa manance si sunt oameni care se resemneaza cu gandul ca banii pentru doctorii sunt de fapt banii lor pentru traiul zilnic……
…………………………………..
Avem functionari ai statului si a Companiilor de Stat care primesc mai multi bani decat ar lucra in Germania sau Anglia……………………………..
Cautati pe joburile de munca sa vedeti ce functionar in Germania la Stat castiga 10.000 de euro/luna……
…………………………………..
Basescu are trei fotografii:
1) cu mana la gura
2) cu mainile la urechi
3) cu mainile la ochi
Fotografiile dinaintea Campaniei Electorale il reprezinta: MUT, ORB, SURD
LA NEVOILE ROMANILOR SI ROMANIEI.

andrew 10-11-2010 - 22:16

Vezi si tu cum am ajuns sa castig 30$ pe zi!! Inscrie-te pe site-ul de mai jos si incepe sa faci bani pe net!!!

http://www.neobux.com/?rh=70656C69736965723836

Citeşte mai mult pe http://www.ziuaveche.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult