25.02.2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Mihaela Damian a implinit 22 de anisori. A venit cu bomboane de ciocolata si cu Diana. Si-a serbat ziua la coada la somaj. Sapte ore. Dar acum e mandra somera cu acte in regula.

@ La parter a fost un eveniment in care s-au cuplat o vodka finlandeza cu o apa frantuzeasca. Au umplut tot Palatul Universul de fum. Discoteca, frate!

@ Patrusca si Barbuta au discutat in tihna despre tinerimea romana. Concluzia? Am imbatranit.

@ Mircea Platon pune in discutie o chestie foarte interesanta. E la editorial. Chiar, ce parere aveti despre scoala la domiciliu?

@ Ne-a mai vizitat si Petrisor Cana, prins cu problemele insolventei.

{gallery}gallery/02/micky{/gallery}

@ Iarasi au fost probleme cu site-ul. Apropo, ati vazut contorul cu afisari?

@ V-a placut “Liiceanul de aur”?

@ Pe seara ne-am amuzat cu Gigi Becali. L-as infia. Cand sunt suparat ii invart cheita…

@ Dintre astia care trancanesc din zori pana-n seara la televizor care va enerveaza cel mai tare? Pe mine, mai nou, chiar ma scoate din sarite Cristian Diaconescu. Propun o zi de doliu national in memoria amantlicului dintre el si PSD. Fie-i tarana usoara…..Aaaaa, dar nici Robert Negoita nu e de lepadat, e pe Realitatea si vorbeste de valorile social-democratiei. Ma lasi?

@ Dar si Ponta e un caracter. Miercuri a avut o idee. Votul obligatoriu. Sa te tii crestere in sondaje la PSD cand o afla si poporul

@ Prietenul nostru din Castellon, Cristi Balici, zis Hasu, face bibliografii ale pictorilor. Zice ca are deja 120, mai are vreo 300 si trece la romani. BOOON, ii zic, si la urma ce faci cu ele? Raspuns de 100 de puncte:  le pun pe un dvd si belesc ochii la picturi cand am chef!
Ce face criza din om…

 

0 comentariu

Andrei-Babanu 24-11-2010 - 14:08

Nu vad nici un rau in legalizarea prostitutiei! va fi un venit in plus la stat si speram ca si fetele vor fi mai certificate! medical 😀 !

Bumerang 24-11-2010 - 16:15

Abuzurile invocate in articol, proxenetism, trafic de carne vie, viol, santaj etc, sunt oriunde in afara legii. Chir si acolo unde prost. este legala!

Prost. nu se poate combate cu interzicerea ei. Vezi tarile sarace unde ea este ilegala, de ex Romania, si unde se practica la greu, sub acoperirea politiei corupte!

Interzicerea prost. prin lege, duce la culpabilizarea femeilor fortate/abuzate, care astfel nici nu au curajul sa anunte politia, pt ca astfel ajung la inchisoare!

Cine doreste sa combata prost. si abuzurile care se nasc in jurul ei, trebuie sa combata cauzele si nu efectele!

Cauzele prost. sunt saracia si dependenta de droguri, pe de-o parte si dorinta de bani castigati usor, pe de alta. Cele din urma o fac pt bani, si o vor face intotdeauna!

Restul sunt vorbe pt a linistii „boborul crestin”.

sa se faca 24-11-2010 - 16:46

Nu inteleg de ce se tot amana legalizarea? Ca am vazut ca tineretului TSD ii plac la greu fetitele. Sau vor s-o tina si p-asta doar pentru ei? Nicu banicioiu, Robert Negoita, e timpul sa va afirmati si voi cu o initiativa legislativa, nu?

Alexandru 24-11-2010 - 18:30

Eu deja ma duc la curve… asa ca ar fi mai bine sa fie legalizate

Victor Radulescu 24-11-2010 - 19:08

Da. Votez pentru legalizare. Dezbaterile contra sunt apa de ploaie, fie si numai prin prisma veniturilor suplimentare catre buget. Plus ca sintagma „sclavie voluntara” nu e de compatimit sub nici o forma. Daca tot e voluntara …

contopistul 24-11-2010 - 22:14

Legalizata sau nu, prostitutia exista de secole. Statul ar trebui sa accepte ceva care deja functioneaza. Ar tine situatia sub control atat din punct de vedere medical cat si financiar. Si mai e o vorba din batrani, f…, nu fu.., vremea pu.. trece

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult