Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar 27.06.2010 Jurnal de Sarindar – Pofta buna, Romania!

27.06.2010 Jurnal de Sarindar – Pofta buna, Romania!

scris de Ziua Veche
1 afisari

@ Cand grai-va Traian Basescu? Are cam multe de lamurit…Poate merge, totusi, la intalnirea lunara de la Televiziunea Poporului. Libera:) Si, mai nou, prezidentiabila

@ Daca doi insi iti spun ca esti beat, te duci acasa.  Economistii cu staif sustin, pe unde sunt lasati, ca prin decizia Curtii Constitutionale, sesizata de PSD si PNL, am fost siliti sa alegem o varianta mai proasta decat cea asumata de Boc. Si ca fara ancore externe (FMI), guvernarile din Romania o iau razna. Cele doua partide de opozitie nu numai ca nu se retrag la domiciliu, dar continua sa imbete masele largi proletare cu apa rece. Cica si marirea TVA o vor face de rasul Curtii. Vedea-le-as la guvernare! Maine, nu mai tarziu!

@ Dar mai bine lipsa, ca nu mai scapam de ele, ca de Tariceanu. Care a dat cu banul public in populatie, ca Nistorescu cu jeep-ul in motociclisti. Ce-a avut si ce-a pierdut?

@ Mai tineti minte cum ni se baga pe gat statul social (european), mai intai de catre Iliescu, apoi de ciracii sai? Ce s-a ales de visul de aur al FSN-PDSR-PSD vezi aici.

@ Nu, criza nu e si a lor.  Piei, Drace! Nici nu au fost pe la guvernare din 2005 pana in 2009. Iata un exemplu de restructurare asumata de PSD in 2009 aici.

@ Televiziunile lui Vantu si Felix nu mai prididesc sa calculezeze cu cat se va scumpi mancarea. Pai nu asta v-ati dorit, scumpi moguli?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult