Jurnal de Sărindar – Dan Diaconescu lipsă la cântar | Ziua Veche
Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – Dan Diaconescu lipsă la cântar, capul familiei Lis căzut, iar Felix şi Geoană cum îi ştim

Jurnal de Sărindar – Dan Diaconescu lipsă la cântar, capul familiei Lis căzut, iar Felix şi Geoană cum îi ştim

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

@ Chiar dacă e marţi, trei ceasuri rele, semne bune anul are. Să le luăm pe rând:

Viorel Lis a cazut@ Partidul Poporului al domnului Dan Diaconescu a fost jefuit. Dintr-un sediu din sectorul doi au dispărut trei calculatoare şi două cântare electronice. Să fie clar, nu mă bucur pentru domnul Dan, ci doar pentru partid.

@ Pe calculatoare, hai să zicem că ţineau socoteala poporului, dar cântarele la ce le foloseau ? Păi ori fac politică, ori se cântăresc?

@ Viorel Lis a căzut într-un canal. Soţia Oana a sunat urgent la tabloide să dea de veste ţării. Zicea că nu ştie daca să râdă pentru că old-playboyul nu şi-a rupt picioarele, sau dacă să plângă că şi-a făcut zdrenţe nădragii Versace. Mai bine ar verifica de nu care cumva canalul avea capacul lipsă de pe vremea primariatului victimei. După care le recomand să dea fuga la Antena 3 şi să dea vina pe Băsescu. Poate le pică şi altceva decât capul familiei.

@ Că tot am ajuns în zona mogulului…Domnul Dan…Voiculescu în cazul de faţă… iarăşi uneşte PSD cu PNL şi, desigur, cu clitorisul miresii (să-mi fie iertat termenul ştiinţific) PC. Termenul şi l-a fixat pe 31 ianuarie. Sentinţa în dosarul ICA e la fel de aproape?

@ Nici nu se pronunţă bine Curtea cu privire la constituţionalitatea Legii Educaţiei că Mircea Geoană şi ieşi să-l ameninţe pe Băsescu că vai de mandatul lui dacă îndrăzneşte s-o promulge. Nici nu termină bine de ameninţat că Băsescu o şi promulgă . Mircea, fă-te că te relaxezi!

@ Şi ultimul semn bun pe listă, cu voia dumneavoastră, fu evacuarea PRM. Cu tot vadimul de rigoare.

@ Dacă vi se par prea puţine, nu disperaţi, mai e şi mâine o zi…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult