Să crape fierea în duşmani. Bordurile lui Videanu şi geamurile PDL | Ziua Veche
Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – Să crape fierea în duşmani. Bordurile lui Videanu şi geamurile PDL

Jurnal de Sărindar – Să crape fierea în duşmani. Bordurile lui Videanu şi geamurile PDL

scris de Roland Catalin Pena
5 afisari

@ În noaptea asta, pe la 22.00, se împlineşte un an de ziuaveche.ro. Mulţumim celor care au felicitat-o, mai ales pe Facebook.

Doar Palatul Universul e acelaşi@ Nu i-am comandat tort, nu i-am făcut chef. N-am cântat, nu ne-am prins în Hora Unirii, dar nici n-am huiduit ca alţii .

@ Dar nici de bilanţ nu am pus-o. Ete aşa, să ne judece duşmanii…că de prieteni sunt sătul.

@ Userilor fideli, mulţumirile noastre. Noi am tot greşit anul ăsta, ei niciodată.

@ Recunoştinţă colegilor care ne-au părăsit, dar şi celor care ni s-au alăturat pe parcurs. Din partea noastră, a celor rămaşi pe baricade în ideea că se poate face şi presă cinstită în ţărişoara asta. Multă sănătate lui SOV, fără de ticăloşia căruia nu am fi existat.

@ Alianţă fac Antenescu şi Ponta. Mare surpriză! Însă trebuie să remarc că nu a fost frumos din partea lor să se afişeze fără guru care le ţine spatele, mai cunoscut ca Voiculescu-Felix.

@ În PDL, înainte de Congres, numai unire nu e. Lupta e la baionetă. Se aude că Adriean Videanu nu ar mai prinde vreun post la vârf. La bordurile lui, daca se supără face praf într-o noapte toate geamurile celor două sedii de pe Modrogan:). Blaga nu are altă variantă decât să mai dea o dată cu caschetele de pământ.

@ Cum am promis în jurnalul precedent, iată cum aratăm în Gazeta de Cluj. Că tot nu-i plăcea lui Lucian cum sună.

pag 20 Gazeta de Cluj

4 comentarii

Viorica Ianc 25-01-2011 - 08:17

La Multi Ani !
Io nu am cont pe Facebook, numai copii.
Ma bucur ca existati ! Va doresc sanatate si putere !

Prissy 25-01-2011 - 09:49

Felicitari !
Mergeti inainte pe drumul pe care ati pornit acum 1 an, pentru ca avem nevoie de oameni ca voi !
Sa va dea DUMNEZEU sanatate si nu uitati ca mai sunt inca multi care va iubesc si apreciaza tot ceea ce faceti din pasiune, fara nici-o rasplata materiala !
La multi ani si mai multe satisfactii !

Ioan Grosan 26-01-2011 - 15:13

Si Groshan a ciripit, mah, amaritilor? Grosan securist? Aoiliooooo! Si ce mare anticomunist se dadea. Vad ca l-ati scos din editorialele voastre. Baaah, ce p.m. va mai dati rotunzi? Nu vedeti ce ridicoli sinteti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult