Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 03.06.2010

Jurnal de Sarindar – 03.06.2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Sorin Ovidiu Vantu si-a vazut visul cu ochii. Astia si-au intarit statul:)

@ Varza a paginat nr. 8 al saptamanalului ziuaveche.ro. Vineri e la chioscuri cu cotidianul Puterea

 

@ Irina a fost la noi dupa adeverinta de practica, pentru facultate. Sa mori de ras nu alta cu astia de la Spiru Haret. Pai fata a lucrat ani ca reporter cu acte in regula si tu o pui sa faca practica?

@ Lichidatorul a scos la vanzare bunurile raposatului ziar Ziua. Tot ‘timatul domn SOV l-a ucis, ca sa-i haleasca pensia

@ Aoleo ce suparati sunt gealatii lui SOV si Felix ca nu le iese nicio instigare. Demonstratia din Piata Victoriei a facut fas, greva generala poc, iar acum baga mare cu motiunea de cenzura. Sictir!

@ Si Edi ne-a vizitat. Face, in general, bine. La fel dorim si voua si noua

0 comentariu

caramache 15-11-2010 - 03:02

… ca Kkarin Tranafiroiescku isi va petrece timpul … Asteptandu-l pe Godot.
Personajele care vor pasi pe scena sunt Vladimir Felix, Estragon celalalt Varujan, Viktor Pozzo si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista de asteptare in distributie, gazda Lucky Chucky abil regizati de maestrul ciocoi Dinu si asistentul sau, Sorin Ovidiu incurcat cu tanti Roza lui pe plajele pontice lamentandu-se pe motive de matrapazlacuri ieconomice.

urbos 15-11-2010 - 03:27

Piei ma starpitura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult