Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 07.04.2010

Jurnal de Sarindar – 07.04.2010

scris de Ziua Veche
4 afisari

@ Razvan Savaliuc ne propune o intrecere socialista: Care am vazut cel mai in paragina monument istoric! Postati poze si texte la adresa indicata in text! Hai sa vedem cum ne batem joc de propria istorie! Poate ajuta la ceva.

@ Vecinul nostru, artistul fotograf  Simion Buia, ne-a daruit un calendar de exceptie: “Actorii si fotograful”.@ Condoleante Cristinei Vladu. Miercuri si-a inmormantat tatal. Pisi, am fost cu inima alaturi de tine.

@ Tudor Borcea s-a uitat marti seara la Realitatea TV. Se dezbatea cazul huliganului de la Craiova care a batut un om ca traversa prea INCET PE TRECERE. Miercuri, Tudor povestea cum la alde Chirieac si Ciuvica nu le-a trebuit nici juma de ora ca sa-l scoata vinovat pe Basescu.

@ Abia astept sa prind si eu Publika TV de la Chisinau. Cu parere de rau pentru colegii care lucreaza acolo, dar  nu stiu ce-i asteapta. Dar, ca sa nu zica ca nu le-am spus, ii pandeste o mare teapa: si profesionala si materiala. Chiar, cine o fi Maria Vlas de la Publika?

@ Apropo, dragi colegi de la ZIUA, stiti unde isi are sediul lichidatorul nostru? FIX in sediul lui SOV, de pe Splaiul Unirii, pe malul garlei. Adresa de corespondenta e o gluma proasta. Incercati sa obtineti o semnatura de la domnul Cristian Siliste. Iata ce vi se va intampla. Veti merge la sediul lui Vantu, unul dintre cei doi bodyguarzi de la intrare va prelua hartia si tot ala, sau o secretara, o sa v-o aduca pe trotuar, semnata de Siliste. Misto, nu?

@ Alt apropo, pe lichidatorii astia cine-i verifica? Dar la raspundere ii trage cineva? O fi incompatibilitate? Ba bine ca nu!

@ Al treilea apropo, nu ar cam fi cazul sa cerem inlocuirea domnului Siliste?

@ Tudor zice ca i s-a facut dor de baietii aia care ridicau masinile, care nu incurcau pe nimeni, din Drumul Taberei. Nu i-a mai vazut de doua saptamani. Sa-l fi suparat pe Poteras, primar (chipurile) de oras?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult