Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar-07.06 2010

Jurnal de Sarindar-07.06 2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

.@ Tudor s-a insurat, sambata trecuta! Important e ca s-a intors alaturi de noi. Casa de Piatra si Ziuaveche.ro de platina! Na, asa, sa moara toti dusmanii nostri!

@ M-am uitat, la tv, la asumarea raspunderii. Unu la mana. Boc sta mai prost decat prevede legea comunicarii la, ati ghicit, comunicare! Cate „deci” ii trebuie unui premier sa-si dea afara consilierii care-l fac de ras? In fata Parlamentului, nu in alta.

@ Iarasi am fost intrebat cand Vantu isi asuma ziuaveche.ro. Raspuns, odata pentru totdeauna: Pe Vantu, noi cei de la ziuaveche.ro il lasam pe mana pagubitilor de la FNI. Alo, pagubitii de la FNI, de ce nu va alaturati sindicatelor???? Va e frica de Realitatea TV? Sau de Felix?

@  Da’ de ce  Maimut nu s-a reactivat? (Ala cu banca)

@ E o mare problema cu scoaterea la vanzare a bunurilor ZIUA. Nu cumva au fost trecute pe „Fulcrum”. Daca e asa, belea mare va iesi! Faza e ca avem si niste acte. Altele il „confuza” si pe omul de casa (UDF) al  lui Vantu, Vosganian, fost ministru de Finante. Ciocu mic, Varujane! Ca sa-l citam pe Vadim.

@ Apropo, mai vrei sa scrii la ZIUA, Varujane? Ete, ca ca nu mai exista! De ce? Intreaba-l pe Vantu!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult