Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 08.04.2010

Jurnal de Sarindar – 08.04.2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Anca a adus drob, friptura de miel, oua rosii, branza de Sibiu, ridichii de luna, castraveti, cozonac. Saru’ mana pentru masa!

@ Razvan continua serialul Cele mai distruse sapte minuni ale Romaniei. Am inceput sa primim si propunerile voastre. Curaj!

@ Atentie la radare, vineri!!!

@ E, groasa fratilor! Pai in ce tara traim daca au ajuns sa fie bagati la zdup d-alde Casuneanu, Locic, Costiniu? Nici lui Gigi nu-i statea rau mai an la subsol:). Parca el si Locic colaborau candva la Steaua…Sa fie vreun semn?

@ M-a sunat Marian Ghiteanu. L-am invitat pe la noi. La pozat. Si pac cu el la Jurnal.

0 comentariu

YAKOV 13-11-2010 - 13:11

Din anul 2013, cand se zice ca vom intra in Schengen, se vor taia fondurile pentru invatamantul superior (vor ramane extrem de putine locuri finantate de la buget) si tineretul nu va mai f-u-t-e timpul prin universitati, pe care oricum le frecventeaza ca pe gradinita, fara sa invete ceva.
Este clar ca jidovii de la FMI isi vor banii inapoi, incusiv dobanzile din care ei o duc imparateste. Cum in Romania nu se mai produc bani, FMI mizeaza pe recuperarea datoriei din ce vor aduce in tara romanii plecati la munca in strainatate. Tinerii vor merge in masa la munca in Vest, tocmai pentru ca se vor pune taxe la facultati. Se va termina cu moda asta cu inscrierea la N facultati, pentru colectie de diplome fara valoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult