Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 09.06.2010

Jurnal de Sarindar – 09.06.2010

scris de Ziua Veche
4 afisari

@ Razvan participa joi la licitatia pentru bunurile „sinucisei”  ZIUA, de catre artizanul FNI, numitul Sorin Ovidiu Vantu. Fie-i amintirea, de mogul,  usoara!
@ Oricum e de rasul curcilor cat cere lichidatorul, pe criza asta, pentru terenul Tipografiei din Straulesti. Alaturi, e adevarat, Patriciu ridica ditamai mall-ul. Se pare ca asta e miza.

@ Nu vedem inca la masa credala, urmatoarele: arhiva electronica, domeniul ziua.ro si nici marca Ziua. O sa fie cu belea, zic eu.

@ Un cititor mi-a trimis ideea ca, impreuna cu baietii de la Kamikaze, sa patrulam pe trotuarul din fata casei de pe strada Paris a numitului Vantu. Simultan si in acelasi timp, scuzati pleonasmul, cu o noua demonstratie pe care o pun la cale cu sindicalistii care-i sunt vasali. Si care vor RESPECT!

@ In rest, sa auzim numai de bine, ca de rau au grija sa ne inflameze televiziunile mogulilor. Sictir!

0 comentariu

caramache 17-11-2010 - 12:01

Don serjant major polonikovnik minor m-ai dat gata cu intelighentia lu’ m.a.t.a.l.e. diplomat aptsovent de la nenumarate shkoale!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult