Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 15.04.2010

Jurnal de Sarindar – 15.04.2010

scris de Ziua Veche
29 afisari

@ Daca primul ziar pe print care a parut online a fost Ziua, primul ziar online care apare pe print este Ziuaveche.ro

@ Dupa ce miercuri seara am fost la Clubul Diplomatilor unde s-a lansat ziarul Puterea, Varza si Fefe si-au adus aminte azi cum se face ziarul pe print! Ce a iesit? Achizitionati maine de pe tarabe primul numar pe hartie al Ziuaveche.ro! Pastrati-l undeva in biblioteca, caci asta e numai inceputul!


 

  

@ Anca a analizat prezenta politicienilor prezenti alaturi de Gorbaciov si i s-a facut dor de munca de teren.

 

   

@ Eu am fost pe gazon de unde am putut surprinde atmosfera de la Clubul Diplomatilor.

   

@Marius s-a plimbat mai mult pe langa Gorbaciov. A si filmat cateva momente. Chiar daca secventele video nu au si sunet, Marius garanteaza ca Iliescu a vorbit in limba rusa.

{youtube}qsSkZHX5zDI{/youtube}

{youtube}tv_cIK2dx1s{/youtube}

@ Tiberiu Lovin si Cristi Sutu nu se cunosteau pana aseara :). Cum am aflat asta? Erau prezenti la inaugurarea Puterii si Magda Bistriceanu… cum care Magda Bistriceanu? Cea care fuse pana nu demult imaginea PSD-ului lui Geoana… s-a oferit sa le faca cunostinta celor doi bloggeri.

 

@ Am primit multe telefoane de la fostii colegi de la ZIUA dupa publicarea tabelului cu creditori. Mai de dulce, mai de post, cu totii au avut cate ceva de zis despre managementul care a bagat ziarul in faliment.

 

@ Am lansat o noua rubrica: Sfatul avocatului! Aici puteti pune intrebari avocatilor ce vor fi prezenti pe ziuaveche.ro despre problemele intampinate in minunata Justitie romana!

 

@ Fefe s-a intalnit aseara, dupa multi, multi ani, cu „prietenul lui de la AlphaTV”, dl. Eftime! Intrevederea a fost mai mult decat cordiala! (in imagine, de la stanga la dreapta – Fefe, Horia Mihalcescu, Ioan Eftime)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult