Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar-19.03.2010

Jurnal de Sarindar-19.03.2010

scris de Ziua Veche
4 afisari

Azi, 19 martie, pentru ca am stat ceva mai mult prin redactie, mi-a venit randul la scris jurnalul. Zis si facut, desi nu mi-a fost sortita o zi tocmai bogata in evenimente ca sa ma pot desfasura:)

@ Sandra Pralong a fost motivul pentru care m-au prins baietii pe la redactie:). Ne-am conversat un pic in trei, cu Fefe, pentru ca Sandra era curioasa de cum functionam asa, pe baza de voluntariat, care in general n-a prea prins la romani. Uite ca la ziuaveche.ro a prins. Numai de n-ar mai dur(e)a mult :). Multumim stim noi cui ne-a dat ocazia sa traim o boema tarzie. Dar, ce-i drept, frumoasa.

@Am folosit biroul lui Fefe cat a raspuns Sandra intrebarilor si doar asa s-a dezlipit si el de calculator&scaun si a facut miscare. A acceptat ca e nelinistit, dar nu si ca e tanar. Sa aiba vreo legatura cu factura de 15 milioane pentru intretinere?

@George era tras la fata si la raspundere pentru toate cate au legatura cu site-ul. Dar inca functioneaza. Cu tutun si cola.

@Lui Doru i-am cerut o intrebare desteapta pentru Sandra si s-a declarat inapt. Isi ostoise foamea cu o ciorba de fasole cu ceapa rosie. Yammy… O fi mancare populara, dar as fi dat un regat pentru o portie.

@Si dupa asta a mai venit si Varza cu o ciocolata pe care a mancat-o fara sa-mi dea si mie. Trebuia sa-l parasc cuiva. Cum n-avem sef…

@De azi avem vecin un fotograf. Artist roman, trait in Germania si venit sa faca poze copilasilor dragalasi care au parinti cu bani. Proba de afacere! Sa vedem. Cica, asa, de buna vecinatate, o sa ne faca si noua poze artistice, desi nu suntem in targetul lui si nici parinti cu bani nu avem. Daca se intampla, le veti vedea. Daca nu, nu.

@Atat. Daca s-o mai fi intamplat ceva dupa ce-am plecat eu, or completa baietii.

Forumistilor, un salut si un zambet de primavara. Chiar a venit. Numa’ sa tina.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS