Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar-19.04.2010

Jurnal de Sarindar-19.04.2010

scris de Ziua Veche
5 afisari

 @ Sedinta de sumar pentru saptamanal. Oferta mare, spatiu limitat

 @ Ni s-a alaturat si Mihaela Popescu-Taulet…

 

 @ Avocatul Alexandru Morarescu ne avertizeaza sa fim atenti cum ne cerem banii inapoi de la datornici. Dar cu bancile ce facem?

 @ Ca rapidist de cand ma stiu, cred ca spiritul lui Sandu Neagu a indrumat mingea de cinci ori in poarta Stelei. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 @ Succes maxim colegilor de la secretlife.ro

0 comentariu

oblique 14-11-2010 - 21:52

„Scenă enormă, am ajuns să fiu apostrofat la piaţă în privinţa antiromânismului meu. Mi se aruncă peste tarabe, în timp ce îmi aleg cumpărăturile: «Aha, ia-n te uită: a venit domnu’ Patapievici printre noi. Acu’ nu-i mai pute poporu’ român! Am ajuns şi noi buni la ceva! I s-a făcut domnului Patapievici foame şi, gata, sunt şi românii buni la ceva!»”.

„Sunt privit cu suspiciune, uneori cu indignare. Orice aş explica tot antiromân rămân. Ceva de necrezut! Bieţi oameni cu minţile distorsionate, stricate, zdrobite de pseudo-informaţia pe care o primesc precum drogul prin televiziunile la care oficiază de zor pseudo-moderatori, pseudo-comentatori, pseudo-jurnalişti, pseudo-orice”.

„Niciun preşedinte nu a vorbit pe şleau aşa cum a făcut-o preşedintele Băsescu. Bineînţeles că aici nu mă refer la derapajele verbale cunoscute, care sunt regretabile. (…) Nu sunt printre apropiaţii lui Traian Băsescu. Nu l-am văzut de aproape pe preşedinte de mai mult de zece ori. Iar de cunoscut, l-am cunoscut doar atunci când am fost chemat la Cotroceni pentru a fi numit la ICR”

http://www.cotidianul.ro/129363-Patapievici-_Nu-sunt-printre-apropiatii-lui-Traian-Basescu_

Foreskin 15-11-2010 - 00:17

…sa-ti schimbi numele… si sa-ti iei o slujba serioasa – de viitor – la o firma de vidanjori…

caramache 15-11-2010 - 02:23

” Adrian Paunescu a fost rezonant cu romanii. Adrian Paunescu este atacat din cauza romanilor, din cauza nationalitatii sale. Iar cei care il ataca au o teama groaznica de romani, au o teama isterica. Nu Adrian Paunescu este acum in cauza. Si acest atac pe mine ma bucura, imi ridica moralul…Este atacul celui las si inspaimantat.”
Cu lasitate si inspaimatosenie ii scol morelul bucurosului care aplauda direct profanarea de catre rezonatorii fara de rezon ai lui „ceausescu, partidul, romania” a mormantului poetului Nichita Stanescu care a avut ghinionul sa fie numai pe jumatate roman verde si nesansa sa-si afle somnul de veci in vecinatatea gropii garantatului roman una mie la suta Adrian Paunescu.
” Prin natura lui poetul este mai detasat de realitate, se adreseaza emotiilor, te face sa privesti o lume „noua” la care nu te-ai gandit.” Ei bine, asa de detasat de realitate a fost Adrian Paunescu incat s-a bucurat nespus sa posede multe imobile in proprietate. Deci el nu a fost un poet ci a fost un capittalist hapsan care s-a inavutit barosan cantand al comunismului de dat in cap ciocan. Cat despre luimea aia „noua” pe care fortat mi-a bagat-o pe gat, ascultandu-l, m-a apucat de borat. De ce sa ma gandesc la cosmarurile pe care lumea aia „noua” ne-a adus-o noua? Ma ingrozesc sa vad acum, dupa ce vanzatorul cu comision de ganduri a fost dus pe ultimul sau drum, ca se gaeste inca unul bolnav rau care considera ca ce-a facut mortul a fost bun. Pentru mine este evident ca pacientul acesta cu rationament oblic si pus pe bigudiuri este ne…bun.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult