Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 21.04.2010

Jurnal de Sarindar – 21.04.2010

scris de Ziua Veche
10 afisari

@ Varza a fost la PUTEREA sa pagineze cateva ceva din saptamanalul nostru care apare vinerea impreuna cu cotidianul amintit. S-a imprietenit cu un porumbel…Sau, mai degraba, porumbelul s-a amorezat de Varza. Cand era Varza mai plin de el, ca-l iubesc pasarile cerului, s-a prins de-o faza: porumbelul din imagine e prieten cu toti cei cu care se intalneste la etajul patru al Casei Scanteii. Fost sediu Romania Libera, actuale birouri ale Puterii


@ M-am plimbat cu Adi Patrusca prin Cismigiu…Ceva tot va iesi din promenada asta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ Doru m-a sunat, cand eram in parc, ca a venit domnul Tesu Solomovici in redactie. Asa s-a terminat plimbarea

 

 

 

 

 

 

 

 

@ Remus Cernea a fost la Intalnirile ziuaveche.ro…

@ In sfarsit, ne-a onorat Catalin Negreanu. Tot barbat bine, fetelor!

@ Vineri e in redactia noastra unul dintre cei mai mari ginecologi ai Romaniei. Programati-va la consultatie!:)

@ Alin si Marius au fost si s-au antrenat sa traga bine cu Kalasnikovul. Sper sa nu aiba nevoie de abilitatile acestea. Vezi aici cum s-au descurcat.

 

 

 

0 comentariu

oblique 13-11-2010 - 02:44

Anders Fogh Rasmussen a invitat Rusia sa participe la sistemul NATO de aparare anti-racheta, permitand inclusiv accesul rusesc la satelitii NATO. Ministrul de externe rus a spus ca Rusia este interesata, in conditiile in care Rusia va avea statut EGAL cu NATO.

http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2010\11\13\story_13-11-2010_pg4_10

ningirisu 13-11-2010 - 05:59

ASA SE RECOMANDA SI IN BIBILIE (VECHIUL SI NOUL TESTAMENT), DE FAPT: „UCIDE-TI DUSMANUL, CUCERESTE-L PE APROAPELE TAU, IA-I PETROLU, IA-I BANII, IA-I VIATA, LASA-I TARA PARJOLITA COPII SFARTECATI SI FEMEILE VIOLATE SI MACELARITE IN MOD SADIC”. OOOPSS! TOCMAI AM EXPUS STRATEGIA AMERICANILOR IN AFGANISTAN SI IN IRAK…SCUZE.

Victor Radulescu 13-11-2010 - 07:13

„Aliatii” au mai promis candva Poloniei sprijin militar, iar rezultatul – desfiintarea Poloniei ca stat si umilirea totala a „aparatorilor”, care au reusit numai prin bunavointa si marinimia Fuhrerului sa scape cu viata (Dunquerque).

YAKOV 13-11-2010 - 12:48

Nu au curajul sa se ia nici de Coreea de Nord, desi are doar cateva bombe nucleare de cateva kilotone, si zic ca vor indrazni sa-i atace pe rusi, care au mii de focoase nucleare cu incarcaturi de megatone de TNT.
Si de unde stiu americanii ca rusii nu vor desatabiliza Polonia din interior, prin propaganda. Presupun ca nici in Polonia majoritatea populatiei nu o duce grozav si este nemultumita de sistem. Este suficient ca rusii sa reporneasca transmitatoarele radio si TV, cu care sa combata propaganda oficiala a guvernului polonez. In fond si americanii au dat jos cu URSS-ul tot prin tehnici „software”, cumparand liderii. Au distrus URSS-ul fara sa traga un cartus. Tot asa pot sa procedeze si rusii, daca vor avea un lider nationalit, inteligent si nesupus americanilor. Kakatul este destul de mare in UE, din cauza modului defectuos in care a fost infiintata aceasta entitate, asa ca fara un efort prea mare se poate destrama sandramaua asta.
Parerea mea esta ca America este intr-o criza groaznica si incearca sa-si revina la statulul pe care l-a avut dupa WW2 prin lovituri de ciocan. Dar nu se mai poate, din cauza armamentului nuclear.

Mecla-ud 18-11-2010 - 16:16

Da’ţi-mi voe ! daţi-mi voe !..să râd cu toată gura de gogomăniile naţ-o ! ! !
Şi cum mă rog frumos o să intervină măriile lor ca să asigure paza polacilor dacă ursul rusesc va strânge fooaaaarrtte frăţeşte în braţe lebăda poloneză? !
Că Neville şi frăţânele francez au mai promis prin părţile astea *garanţii teritoriale*, pe care Wehrmachtul le-a şters pe şenile,iar la noi au renunţat din start în 1939….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult