Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 22.04.2010

Jurnal de Sarindar – 22.04.2010

scris de Ziua Veche
6 afisari

@ Varza a fost la Puterea si a paginat saptamanalul. Apare vineri cu Puterea

@ Va simtiti ascultati? Cititi Sfatul Avocatului

@ Va doare burta? Avem Sfatul medicului:)

@ Joi de la ora 20.00, Adina Anghelescu-Stancu e in direct la Vox News

0 comentariu

caramache 13-11-2010 - 12:22

…adica tu propui drepe solutie biblicul pacat al lui Onan pentru bibiloi si bibilice. Sau, cine o stii, poate propui asta din cauza de frustrari de hermafrodita.
P.S. In rest ai rezon, dar ce faci ca aia cere cresc p.o.p.u.l.a.t.i.a sunt prosti, dar multi? Trecem din nou la dictatura…proletariatului cu decretei si paunei?

YAKOV 13-11-2010 - 13:27

La noi middle class este alcatuita din indivizi fara o educatie si pregatire profesionala deosebita, din fosti securisti si ligai ai PCR, din turnatori si infractori. De asta nici nu s-au dezvoltat afaceri serioase, bazate pe poductie industriala cu multa tehnica inglobata. De asta au si pus in practica planurile de daramare a industriei nationale, impuse de americani si de scarbele din Vest. Aproape toti aia din „middle class” se tin de bisnita sau de furaciuni. Parca este mare lucru sa cumperi ceva si sa revinzi la suprapret. Nu este productie serioasa, nu sunt nici locuri de munca pentru cei cu o pregatire deosebita. Nu este nevoie de oameni bine calificati, atunci si facultatile dau diplome la gramaga. De vanzatori au nevoie, de agenti de paza, de muncitori semicalificati.

Kakatii astia din „middle class” sunt asa de batuti in cap, incat nu isi dau seama ca principala bogatie a fiecaruia o reprezinta copiii. Fac cate un copil, de a carui educatie nici nu se ocupa, in goana lor dupa avere cat mai multa. Daca asta o mierleste de la boli, droguri, accidente, li se duce la dracu si averea.

clasa de jos 14-11-2010 - 11:47

Din aia de jos, din aia de sus (mai greu de crezut), sau va masturbati ?

Parpanghel 15-11-2010 - 00:58

Daca mai emiti gratuitati de jenul asta te propun consilier pe domenniu la …TREI COCENI la …T. B.zAU ! NI-HAI ello! TE rog flumos dy tot, revino-ti , ca alde caca-mache, si ceilalti abia asteapta sa …te mai apuce ,si ei de …ceva. BRUTTUS el !

caramache 15-11-2010 - 03:16

Dupa ce ti-ai uzat brutal stiloul, sper ca ai sa folosesti lavaboul. Te rog nu-l confunda cu lababoul!

Gigolo 15-11-2010 - 12:50

Adica? Fu.ti nu F.uti, Vremea P.ulii Trece.

Nu contest ca ce spune Mihaiela aici nu ar fi adevarat. Ati vrut egalitate? Corditi-va cu morcovii! Problema, este, insa, alta, si Mihaielei nu-i trasneste prin cap ca ar exista asa ceva, si anume, „finca” egalitatea intre sexe a distrus „agatatul de gagici”, realtia mu.iere-berbant a cazut in extreme: ori deloc, ori prea mult. Industria porno e pe cai mari mai mult ca niciodata. „Modelul” de femeia pe care-l propune este aclea al femeii sclave, cea care accepta orice si oricum, realizatoarele acestor filme (pt. ca in aceasta industrie, 95% din „realizatori”, sint realizatoare, adica de sex feminin) au intuit ca asta este dorinta unanima a clientelei. Adica? Adica, berbantii actuali doresc femei ca cele din era sclavagista, care nu erau nimic altceva decit niste pachete de carne ambalate in niste cirpe lungi, nepurtatoare de lenjerie intima, si gata sa pentru sex, precum maidanezele de la periferia Bucurestilor. Viitorul, deci, draga MIhaielo, este al „poftelor” celora pe care-i urgisiti cu „fitzele” voastre. Adica, ce vrei sa mai facem noi, barbatii, care suntem sclavii hormonilor? Sa ne uitam la decolteurile voastre, care au ajuns pina la baza sfircurilor si sa ne prefacem ca nu ne uitam la ele? Sa ne uitam la cracii vostri jigniti de niste fustulite scurte, in bataie de joc, si sa ne prefacem ca nu vi-i le vedem? Ne atitati peste tot cu „trucurile” voastre, iar noi, conform legilor in vigoare, trebuie sa stam cuminti, exact ca un hamesit de foame care traieste cu casa intre zece restaurante fast food, pe cosul carora se emana 24 din 24 fumul de la grill-urile lor. Pai pina cind o viata amara? de ce nu recunosti ca sunteti facute numai pentru a ne fi noua „carne de placeri” la pachet? daca faceti, insa, fite, o sa ramineti (asa ca tine) cu poftele in cui! Pacat de unghiile tale frumoase! Ce frumos le-ar sade mingiind un penis imens!

Parpanghel 16-11-2010 - 02:46

Chiar daca …vine de la un dementhel! Merci, achettes-vous une paquettes des …pampers pour votre protection intime!

Pribeagul 16-11-2010 - 18:34

Clasa de mijloc… Ce este aceea clasa de mijloc? astazi, cind 80% dintre romani au venituri sub 300 de euro/luna. Sa constituie acestia clasa de mijloc?

Altadata, niste oameni obisnuiti, un El si o Ea privindu-se simteau ca se incalzesc, se cautau unul pe altul pentru a face… vilvataie. Pentru apropiere, glumele sunt potrivite.

“Ion trece cu vaca pe drum. Maria la poarta.
– Ce faci, Ioane?
– Uite, duc vaca la taur. Ma ajuti?
– Da, singur nu poti?
– Pot, Marie, dar nu chiar asa ca tauru’.”

Sau, deasemenea, este potrivit si petrecerea searii “La fereasta ta”:

http://www.youtube.com/watch?v=KQVyk0mqUeE

Inainte de sex a fost si este iubirea. Iubirea care face sa se spuna cu mindrie : asta este femeia mea… asta este barbatul meu. Pe urma apar copiii. Alt motiv de mindrie. Toti alcatuiesc familia, care inseamna mindria si demnitatea pe care se cladeste societatea. In familie nu este vorba de sex, este vorba de iubire, este vorba de dragoste.

Sexul apare ca urmare a neimplinirii. A calcat alaturea… el sau ea. Odata cu aceasta situatie, la omul om apare regretul:

http://www.trilulilu.ro/floreanliviu_MM/766e671e0c5816

Acum, femeia este incadrata si ea in “cimpul muncii”. Devine factorul dominant in societate. Barbatul… ramine acasa cu copiii. Mai mult, femeia are meserii din ce in ce mai… cidate: sofer, sudor, ofiter, chiar comisar de politie.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/47365/Femeia-comisar-care-conduce-100-de-politisti.html

http://portal.radioiasi.ro/noul-sef-al-postului-de-politie-din-racoviteni-este-o-femeie-a18621.html

http://www.reporterntv.ro/stire/casnicele-conduc-politia-in-doua-orase-din-mexic

Cum mai putem vorbi de sex? Treci pe linga ele cu speranta sa nu-ti dea o… leoapa.

Pribeagul 16-11-2010 - 18:35

Uneori se mai intimpla ca timpul sa treaca intr-un mod nepotrivit:

“La o masa intr-un bar, statea un nene care dadea pe gat pahar dupa pahar. De fiecare data cand termina un pahar, se uita in buzunarul camasii. Intrigat, barmanul l-a intrebat:
– De ce va tot uitati in buzunarul camasii dupa fiecare pahar?
– Am acolo o poza cu nevasta-mea. Cand mi se pare frumoasa, ma duc acasa!”

Si tipul de mai sus se duce acasa sa faca sex, nu dragoste.

Oricum, lumea nu mai este ce a fost:

“Parinte…am pacatuit…
– Zi-mi, fiule!
– Am fost la o petrecere…si acolo am intalnit o tanara….si o voce imi zicea: Fa-o!… Uite cum arata!…iar alta voce imi zicea: Ai copii si nevasta acasa….nu o face!
– Si ce ai facut, fiule?
– Pai…n-am facut-o…dar am pacatuit cu gandul….
– Fiule…trebuie sa te duci acasa….si timp de o saptamana sa bei cate 3 galeti de apa pe zi.
– De ce trei galeti, parinte?
– Pentru ca asa bea un bou!”

caramache 17-11-2010 - 11:53

” achettes-vous une paquettes „
Grea ii gramatika lui Moliere…

Parpanghel 19-11-2010 - 02:12

Intarziat menthal,dupa cum ne obisnuiram cu taluta,HOOP si cu chorekthurili!ai parte, ai siktyr!

caramache 20-11-2010 - 01:16

Eu am zigdir
Tu sugi clistir
Si, a la carte,
Ragi quel plaisir.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS