Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 23.04.2010

Jurnal de Sarindar – 23.04.2010

scris de Ziua Veche
5 afisari

@ Azi a fost Sfantul Gheorghe si l-am sarbatorit pe dragul nostru coleg George. Ne-a adus bomboane de ciocolata de la cofetaria Capsa.


@ Nu stim in ce moneda ne vom pastra banii :). Vorbim despre viitor, cand vom trece la zona euro . Pana atunci strangem din dinti, dramuim pe zile si … Doamne ajuta!

@ Tudor Borcea a fost la conferinta despre medicamentul contra HIVAm impartit frateste mapa de presa – el a luat pixul, eu stickul cu date.

@ Robert nu a venit azi. Prietena lui a fost bolnava si a stat langa ea. Insanatosire grabnica! Si daca tot am adus vorba de sanatate, cazul Spitalului Clinic CFR2 este inspaimantator.

@ Azi am rasfoit ziuaveche.ro. Pe langa laude, am primit si critici. Un cititor ne-a sunat si ne-a apostrofat „ca de ce ne luam de Ion Iliescu?”

@ Ne gandim la zilele ce vin. Si va pregatim surprize placute! Stati online sau rasfoiti-ne!

1 comentariu

YAKOV 13-11-2010 - 12:32

Ei au distrus industria, au vandut flota, au dat petrolul si aurul la straini, au nenorocit invatamantul si sistemul de asigurari de sanatate.

Cand exista pericolul ca lumea sa isi invinga teama si sa iasa in strada, imediat apar in presa articole despre bietii caini comunitari, in care se cere „cu manie capitalista neocoloniala” sa fie sterilizati, omorati in chinuri groaznice, impaiati, etc.

Secustii, care acum sunt mari patroni, pe asta o stiu si asta o canta. N-au prea multa carte la baza si nici destepti nu sunt, dar la raime, parsivenie si tupeu nu-i intrece nimeni. Asta pana la un eventual razboi civil, cand vor fi luati de galci de populatia infometata si exterminati fara mila, impreuna cu toate rubedeniile lor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult