Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar 23.06.2010 – Vai, vai ce durere, sa vezi presa cum piere

Jurnal de Sarindar 23.06.2010 – Vai, vai ce durere, sa vezi presa cum piere

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.@ Dupa arestarea “domnului Dan”, ziaristii de trust, vajnicele ong-uri care pazesc libertatea de exprimare, organizatiile sindicale si patronale din media s-au speriat de moarte de Strategia de Aparare Nationala adoptata de CSAT. Cica mentionarea campaniilor de presa duse la comanda mogulilor impotriva institutiilor statului ar pune grav in pericol insasi democratia. Ete ca si-au mai gasit un “drob de sare”. Inteleg ca presa romaneasca e minunata, pusa exclusiv in slujba cetateanului, iar Basescu vrea s-o distruga. De la mine se vede fix invers!


@ Care din presa se simte amenintat sa faca un pas spate! 🙂 

 

@ N-avem sa gustam una ca asta. Din contra, au mai gasit un motiv sa faca doi inainte…direct sub poala mogulilor 

@ Daca banuiti cateva nume la care ma refer, nu va sfiiti sa le postati la „comentarii” 

@ Miercuri am primit doua telefoane de la colegi de breasla: primul m-a intrebat ai cui suntem, al doilea sa-i confirm daca ne-am predat la PDL.  

@ Concluzia: Daca nu esti al cuiva, ce cauti ba pe piata sa ne strici „reputatia”? 

@ Nasol moment pentru presa, misto coliva!

10 comentarii

caramache 15-11-2010 - 19:10

Sa le treceti tot la venituri si zecile de excursii care le fac anual in strainatate, pe banii statului, si vilele pe care si le-au facut cu firmele care lucreaza pentru universitati, si banii care ii scot din firmele capuse. Spagile se considera venituri legale. Au ajuns toti analfabetii conducatori de doctorate, sunt mari cercetatori, dar nu se vede nimic concret de pe urma lor. Este o intreaga industrie de tocat banii publici. Arunca cu diplome in populatie si au degradat statutul celor care au invatat serios ca sa ia o diploma.

Acest cancer social trebuie extirpat. Sa se inchida toate facultatile astea de provicie, care inghit fonduri uriase. Sa se intre la facultate cu examene si sa nu ajunga studenti pe bani publici decat cei mai buni absolventi de liceu, nu toate gunoaiele.

Anton 15-11-2010 - 21:17
caramache 16-11-2010 - 05:29

S-au infiintat mii de „scoli doctorale”, unde sunt inscrisi o parte din absolventii de la masterat (au plan de productie). Se dau doctorate pe banda, cum se facea liceul pe timpul cand scoala era condusa de analfabeta Elena Ceausescu. Castiga bani si conducatorii de doctorat (niste indivizi submediocri), dar se dau si burse imense (de aproape 3000 RON) unor nenorociti de doctoranzi care nu vor produce niciodata ceva prin care sa returneze societatii banii mancati.

caramache 16-11-2010 - 06:01

Autonomia este necesara la facultatile private, pentru ca sunt niste societati comerciale care se ocupa cu pregatirea fortei de munca. Daca nu-i pregaresc pe studenti cum ar trebui, acestia nu isi vor gasi de lucru in domeniile respective si acele SRL-uri vor da faliment.
Dar la universitatile de stat trebuie sa existe o coordonare din partea Guvernului. Ce se preda acolo ar trebui sa satisfaca necesarul de forta de munca calificata in anumite domenii necesare bunei functionari a statului. Numarul de locuri finantate de la buget trebuie sa fie corelat cu numarul posturilor vacante in sectoarele considerate prioritare pentru bunul mers al societatii. Sa se intre la facultatile de stat cu mare dificultate si cu mari eforturi din partea candidatilor, daca tot este de-a moaca. Iar prostii care nu vor sa invete, sa marcheze banii la particulari.

Adevarul? 17-11-2010 - 06:36

Sunt si profesori universitari care muncesc serios dar nu castiga nici macar echivalentul sumei de 550 Eur/luna.

Mitza Manivela 17-11-2010 - 07:11

Ce zisasi, 550 de euro pe luna ? Hai las-o dracu, ca nu te cred. Dar si salariul asta este cam mare, la cate ore ai pe saptamana (intre 4 si 6). Pun pariu ca la cursuri nu ai mai mult de 10 studenti in sala si ca te duci cu laptopul si cu proiectorul si nu scrii nimic pe tabla. Tragi o fasaiala si dai fuga la cabinet, sa te scarpini la coaye si sa citesti ziarele pe net.

SuperAdevarul 17-11-2010 - 07:15

Ce-i inveti tu pe studenti, daca esti bun sa ne lamuresti ? Ne vor scoate studentii tai din kakatul economic in care ne aflam acum ? Renteaza sa-ti dea statul cei 550 de euro pe luna, sau sunt bani arsi ?

Mos Grigore 25-11-2010 - 07:19

Incep sa ma simt in legalitate.

Isarescu 25-11-2010 - 09:32

Desi a scazut tariful la promovarea examenelor fara sa munca (cam la 200RON), fiind atat de multi care umbla cu limba scoasa dupa o diploma, veniturile sunt inca rezonabil de mari. Asa isi fac domnii profesori vile si au umplut parcarile universitatilor cu masini scumpe.
Ma intreb cat timp se vor mai da de la buget salarii marite doar pentru ca respectivii bugetari au pus mana pe o diploma, care nici macar nu are legatura cu specificul activitatii desfasurate ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS