Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 25 martie 2010

Jurnal de Sarindar – 25 martie 2010

scris de Ziua Veche
7 afisari

 @ “Buna Vestire” a inceput cu peste. A adus Alin macrou fript. Cu lamaie.

 .@ Varza a fost “varza”. De suparare ca i s-a virusat calculatorul. A rezolvat cu un program antivirus trial. I-a trecut repede supararea dupa intalnirea de pe hol cu Jeanine, care l-a  facut  “domn”

 @ Cei de la Indaco ne-au trimis noul layout al primei pagini de pe site-ul lor, in care vom publica de saptamana viitoare intr-o noua formula. Arata foarte bine, semn ca suntprofesionisti

@ Procesele de litigii de munca a  celor 28 de fosti jurnalisti de la ZIUA, aflate pe rolul TMB, au luat-o razna. Actiunile au fost trase la indigo, dar sa vedeti cate verdicte diferite au putut pronunta judecatorii de munca. Mai aveti putintica rabdare. Vai de Justitia noastra!

@ Doi pescarusi si-au facut cuib in apropierea geamurilor noastre, poate i-a atras mirosul de peste

 {gallery}gallery/03/jurnal_25{/gallery}

@ Hai sa va spunem cine este Cristinel, care asigura “Taraba cu pictori”. Un fost stalp al UASCR din Regie. Dar anticomunist convins. Culmea ca si dinamovist la fel de convins. Dracu’ sa mai inteleaga! Sef de camin in P4, apoi in P13. Unul dintre smecherii de la Casa Studentilor “Grigore Preoteasa”, care imparteau tabere gratuite studentilor. N-a fost greu de aflat, pentru ca si Fefe a beneficiat de pilele lui “Hasu” (FOTO), cum i se spunea lui Cristinel printre studenti. De fapt, Cristinel a fost un protector pentru Fefe, de fiecare data cand il dadeau afara din camin, il caza inapoi “Hasu”. Dupa ce a fost director la  SMA Ostrov a ales Spania. La cum il stie Fefe, Hasu se va amuza, mai ales ca i-am romantat putin biografia.

0 comentariu

Stewe 12-11-2010 - 11:02

Banii nu sunt un motiv…
Niciodata banii nu vor fi suficienti…
Un om modest are nevoie de putini bani…
Unde sunt bani multi exista mare pacat…

urbos 12-11-2010 - 18:15

Foarte bine ca a cerut divort de viermele asta de Cosma care a ucis tineri nevinovati in 13 iunie ’90

urbos 13-11-2010 - 03:56

Daca tot vrei sa ma imiti si scrii sub numele meu, scrie si ca viermele Cosma a ajuns la Bucuresti cu ajutorul naparcii securiste Basescu. Ca minerii au vandalizat sediile partidelor istorice ghidati de lepadaturile securitatii, securisti imputiti care slujesc acum sub comanda direct aa dementului de la Coteoceni.
Esti jidan, pedalac sau securist imputit?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult