Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 27.05.2010

Jurnal de Sarindar – 27.05.2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Din ciclul „Fericirea de a fi somer”: Te duci dimineta hotarat la Romtelecom. „Vreau sa-mi desfiintez fixul!”. Doamna de la ghiseu se uita la tine si intreaba, normal, de ce? Pai costa prea mult si vreau si lista cu convorbiri. Patru lei, zice dansa. Nu va dau doamna ca sunt somer. Eeiii, de ce nu spuneti asa? V-o dau gratis si va mai facem si o oferta: sase luni abonament gratis. Stati asa, zice proaspatul somer, si la urma sa ma taxati la convorbiri sa-mi sara basca? Aveti carnetul de somer? insista functionara. Nu! Atunci veniti maine cu el si o sa va facem o oferta si cu ceva minute gratis. Mai, sa fie…nu-ti vine sa crezi…
 

@ Incurajat de succes, proaspatul somer se indreapta spre banca la care e dator vandut: Sarut mana! Buna ziua. Stiti, am un credit la dumneavoastra, dar nu mai pot plati ratele ca m-au bagat in somaj! Atunci nu va putem refinanta creditul, dar il putem restructura. Cum, intreaba somerasul? Faceti o cerere si solicitati o reducere de rata sau suspendarea platilor pe o perioada de pana la un an. Zis si facut. Uitati cererea, ce mai am de facut? Veniti maine cu carnetul de somer!

Trai pe vatrai, neneaca!

@ Vineri, pe tarabe, numarul sapte al saptamanalului nostru ziuaveche.ro. Cereti Puterea, la 0.95 lei, ne gasiti acolo.

@ Alin si-a gasit masina lovita in parcare. Se autodenunta careva?

@ Razvan a scris cum Ogica a dovedit Romania la CEDO. Mandra tara, tanar colt de rai! Pozele sunt facute de autor, la o sindrofie.

@ Em am pus o intrebare, in editorial. Imi raspunde cineva?

0 comentariu

un crestin 14-11-2010 - 20:49

Nici nu se concepe B1TV fara Radu Moraru !

urbos 14-11-2010 - 21:11

O fi vorba de coatele pe care si le dau cele doua taraturi vedete pe frontul limbismului, Nasu si Turcescu.

bridges 14-11-2010 - 22:13

Vine pacaliciul asta la RCS ? Pai renunt la toate contractele cu ei,ce au innebunit ?

un crestin 15-11-2010 - 00:52

invidia va roade pana la os.

Radu Moraru i-a adus un frumos omagiu poetului Adrian Paunescu pe cand era in spital. Altfel n-am fi vazut interviul de zile mari al lui R.M. – pe atunci un tinerel fraged fata-n fata cu Poetul, un vulcan gata gata sa erupa .

I’m so far behind, that I’m ahead

mariana 15-11-2010 - 07:58

pentru cel care a postat la #3 esti tu un pacalici imbecil nu radu moraru cei care nu auhabar ce inseamna sa faci televiziune vorbesc la fel ca idiotii si sunt sigtra ca sunt lipsiti de cultura daca nu de analfabetism ori cum daca vreti laturi si zoaie uitativa la lingaii lui felix motanul turnatorul la secu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult