Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – 29.03.2010

Jurnal de Sarindar – 29.03.2010

scris de Ziua Veche
1 afisari

.@ Cine s-a trezit de dimineata a putut sa-l vada pe Catalin Varzaru la TVR. Eu nu l-am prins. Dar am vazut inregistrarea. Si trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu ce a spus legat de „ierburi” si legile de la noi.

@ Mare tragedie la Moscova. Nu a observat nimeni ca noi am postat materialul cu cateva minute inainte de producerea celui de al doilea atac. Domnilor de la KGB (pardon, FSB), nu este vina noastra. Nu stim inca de ce nu s-a schimbat ora in server.@ Sincer sa fiu, subiectul cu Moscova m-a cam obosit. E cam greu sa urmaresti presa din Rusia, mai ales daca nu cunosti limba. Noroc ca pe la 12 si ceva a venit Elena. Nu stiu ce ma faceam, ca mi se impaienjenisera ochii de la atatea chirilice.

 

@ George a muncit iar la site. A mai scos niste module, a adaugat altele. Dar cred ca ati observat si voi. Mai ales Seherezada.

@ Inca de dimineata, etajul la care avem birourile in Palatul Universul s-a umplut de copii. Au venit sa faca fotografii.

@ Ne e dor de colegul nostru Robert si, pe aceasta cale, il anuntam sa stea linistit si sa continue ce a inceput. Speram sa il vedem cat mai curand. Poate chiar marti.

@ Pentru maine, pregatim un super clip video. Razvan Savaliuc a reusit sa surprinda niste imagini senzationale. Este vorba despre personaje din „lumea inalta”. Nu va spun inca despre ce este vorba, ca sa nu va stric surpriza.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult