Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar 31.03.2010

Jurnal de Sarindar 31.03.2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

 @ Ma suna un prieten, suparat foc. Ba, saracu’, zice, si bolnav si la spitalul penitenciar! Mi se rupe inima. Las’ ca-si revine, il consolez eu. Da, ba, dar tu nu vezi ca nu sunt alegeri europarlamentare in perioada asta? Pai ce treaba are Voicu cu europarlamentarele, fac eu pe nedumeritul? Hai ba, ca era momentul sa prinda si el un mandat la Bruxelles, ca n-o fi mai prost decat Gigi Becali!, isi varsa amicul oful pana la capat. La asta nu ma gandisem.

 

@ Multumiri lui Gogu, pentru vigilenta. M-a prins cu un i in plus. Il numesc, daca e de acord, corector-sef la ziuaveche.ro. Beleaua e ca alti corectori n-avem.

@ Dimineata, Marius a dat afara un mare gandac din birou. Gandacul a inceput sa faca ture pe hol, speriind-o pe vecina noastra. De aici i s-a tras. Gandacului.

@ Un fost coleg ne tot musca, pe blogul personal, de turul pantalonilor. Il asteptam si la vara, la nudisti.

@ E nasol cu imobiliarele. O spune un specialist care ne-a onorat cu prezenta

@ O sa murim asfixiati. La parter se vopseste, iar la noi, la etajul patru, nu se poate respira

@ La PD-L, militaria e la ea acasaNu credeti, cititi aici

@ Vai de viata lui Piedone! Va avea circ fara paine in sector. Paine nici nu-i trebuie, ca ingrasa. Teo vs Ghervasiuc, iar micutul in coltul ultimei…Brrrr…

0 comentariu

Foreskin 15-11-2010 - 01:02

…Doamnelor si Domnisoarelor…va rugam sa stati la rand si sa luatzi bonuri de ordine

Parpanghel 27-11-2010 - 11:30

Iesi dreaq, si te lauda si tu!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult