Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar: Antonescu în toate poziţiile

Jurnal de Sărindar: Antonescu în toate poziţiile

scris de P.C.R.
7 afisari

Bucureştiul pierde din ce în ce mai multe spaţii verzi în urma retrocedărilor, iar efectele se fac simţite asupra sănătăţii locuitorilor Capitalei, arată ultimele studii. Staţi să vedeţi cum se veştejeşte primul Crin al ţării.

crin antonescu@ Un curier, care se afla într-un bloc din Călăraşi pentru a livra două colete, în baza unei comenzi, a fost ameninţat cu un pistol în scara acelui bloc de o persoană care purta cagulă.Atacatorul i-a luat cele două colete care conţineau două telefoane mobile. Dacă atacatorul se fura singur, aş fi jurat că e preşedintele PNL.

@ Mai puţin de jumătate dintre şomerii înscrişi la ANOFM primesc şi ajutor de şomaj. Mai precis, trei din cinci şomeri (59,6%) nu primesc indemnizaţie de şomaj. Deputatul Crin Laurenţiu Antonescu, zis şi Mireille Mathieu, compensează cu diurna de parlamentar. Şi are un aşa somn uşor, mamă, mamă!

@ CFR şi Dinamo au antrenori noi. Andone şi Bonetti. Onţanu şi l-a tras pe Antonescu. Hai cu retrogradarea!

@ Autorul atacurilor care au şocat Norvegia la 22 iulie 2011, Anders Behring Breivik, nu suferă de psihoză şi, drept urmare, este responsabil din punct de vedere penal, a conchis marţi o contraexpertiză psihiatrică, relansând dezbaterea cu privire la viitorul ucigaşului. Despre autorul atacurilor care au şocat luni PNL nu se spune nimic. Deocamdată.

@ Joachim Sauer, soţul Angelei Merkel, a preferat să zboare cu o linie ‘low cost’ până la Napoli, pentru a petrece alături de soţie câteva zile de vacanţă pe insula italiană Ischia; unde vor sta 13 zile la un hotel, fără mari luxury. Să-l judece Adina Vălean!

@ Leul s-a depreciat marţi uşor faţă de euro. PNL s-a depreciate luni grav.

@ Mulţi irakieni au crezut, la 9 aprilie 2003, că odată înlăturat Saddam Hussein, viaţa lor va fi mai bună, însă după ani de violenţă şi suferinţă, niciunul dintre visele lor nu a devenit realitate, informează presa străină. Aşa au crezut şi liberalii când şi l-au pus şef pe Crin Antonescu.

@ Romprest investeşte, în acest an, aproximativ 12 milioane de euro într-un proiect amplu prin care va fi eficientizat sistemul de colectare selectivă, transport, sortare şi valorificare în vederea reciclării a deşeurilor colectate din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Onţanu şi Antonescu, păzea!

Articol aparut in nr. 53 din săptămânalul ZIUAVECHE.RO

13 comentarii

Ciu Huhu 14-04-2012 - 12:47

Lasa bre pa Antonescu in pace, ar fi bine sa incepi sa-i plingi de mila dictatorului tau iubit Basescu, ii bate puscaria la usa!

sandokan 14-04-2012 - 13:16

Tu de ce scrii asa de urit ? Te doare ceva ? O sa iti dea Antonescu sa maninci numai carti din biblioteca daca ne bate Domnu asa rau sa il vedem ca ne conduce. Si daca o fi sa fie, inseamna ca ne meritam pedeapsa, daca esti prost nici Dumnezeu nu te ajuta ! Nu mai face gargara, ca iti miroase gura…

Ciu Huhu 14-04-2012 - 15:42

Mda tie ”sandokan” iti miroase gura a curul stapinului tau Basescu DICTATORUL!

PARAIPAN 14-04-2012 - 16:56

SANDOKAN-tigrul malaiezian!
De cind te astept!
N-am avut curajul sa ma bat cu cioflingarii astia!
Bine ca ai aparut.
Poate ii „corupem” pe alti oameni sa luptam impotriva acestor cioflingari cum sint cei de categorie Ciu Huhu!
Doamne ajuta.

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 17:08

Si nu sant nici macar cioflingar , va arat eu cine este nai tareat in parcare,vandutilor, va cumpara tomi si tiganu borat iudailor

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 16:56

Mam zapacit de tot, da cine bate la usa

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 16-04-2012 - 01:28

Prostolacule, pe kariciu pogoniciu nici liberali nu-l vor vota, eventual tu si verdanii tai,vanduti la bani marunti din contul lui paturiciu via valean,

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 21:21

S-a vestejit CRINul la prima rafala de chili manni! Costache Paturiciu este pe mana moarta, vezi mic.ro si adina valean folosita in comun cu trandafirasu vested!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 22:49

Pozitia adoptata de la inspiratul BANICIU este poate cea mai elocventa POgoniciul Kariciu !

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 13:42

Antonescu este mop sul meu, preferat !

Ciu Huhu 15-04-2012 - 19:37

Antonescu e viitorul presedinte al Romaniei, puscaria ii bate la usa
Dictatorului Basescu!!!!!!!!!!!!

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 21:33

Si eu cu cine mai votez, ca nu mai vie ticalosul asta de urbos sa traseze linia directoare ,si ma lasa pe mine biet nebun sa tin pept cu EVREIMEA MONDIALA cu Troitzki si Rulu Castron si alti bolsevici celebri

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 22:03

printule esti mai prost decat credeam, aveau dreptate pe blog unii cu tine. Dobitocule sa preferi tu o carpa ,de la o posta se vede ca esti o boratura de tigan ,degeaba esti cine te pretinzi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult