Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Asasinii lui Ceausescu si-au facut datoria de SERVICII

Jurnal de Sarindar – Asasinii lui Ceausescu si-au facut datoria de SERVICII

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Gelu Voican Voiculescu spunea miercuri, senin, pe Realitatea TV: “ca sa fim drepti”. Si se referea la lovitura de stat din decembrie. Ca sa fim drepti am incercat, in redactie, sa ne dam seama in ce calitate l-au impuscat astia, Iliescu, Voiculescu, Magureanu etc, pe Ceausescu . Am ajuns la concluzia ca era datoria lor de SERVICII. 

@ Ha, ha, Gelu l-a ciuruit, iar tizul Dan i-a luat banutii…

 

 @ Nu ca l-am plange pe Gelu, dar asa se intampla cand iti traiesti viata intre metafizica si clitoris. Ti-o trag altii. Ca la Targoviste.

 @ George se intreba cum va reactiona poporul la inmormantarea lui Iliescu. Problema mea e ca o sa ne lase nejudecat. Si nu merita. El macar i-a aranjat un proces predecesorului, fie si la bascalie. Basescu mai are multe de invatat.

 @ Iarasi problemele tarii (fereasca Dumnezeu!) au fost pe primul plan al agendei publice pe care ne-o fac mogulii…Pe cine a interesat ce a spus Guvernatorul sau consilierul sauToata ziua au fost martorii dezgroparii dictatorilor.

 @ Pe Basescu l-am vazut la sedinta de Guvern …Unde l-a chemat Boc sa-i dea cu capul de portofolii pe ministrii care una restructureaza la televizor si alta mananca la minister.

 @ Mi-e dor de Crin si Victor, carora le doresc criza usoara… Afara, la munte, la mare???

 @ Cum tot lucram la declaratiile de avere, ni s-a nazarit o intrebare: de saracie, se poate?

 @ Nici sa conducem nu suntem in stare . Parerea mea, de Nea Nicu Vacaroiu. Sa-i dea Domnu’ calea dreapta! Ca ce om mai e si ‘mnealui. Sa-i traiasca conturile!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult