Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Aurul, onoarea presei a la mogul si niste ecologisti

Jurnal de Sarindar – Aurul, onoarea presei a la mogul si niste ecologisti

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Mai tineti minte cum au sarit toti ziaristii de bine, pe televiziunile mogulesti, precum si vajnicele ong-uri dedicate libertatii de exprimare, cand a aparut Strategia Nationala de Aparare in care se face referire la campaniile de presa la comanda care constituie o vulnerabilitate a statului roman? Daca nu, vezi aici.

@ De ce intreb? Ca sa ajung la subiect. Joi o fituica a scris ca Tezaurul a fost scos din tara. Stirea, ca sa-i zic asa, a declansat iures mare in BNR, Mugur Isarescu invitand de urgenta zeci de ziaristi ca sa le arate aurul din subsolul Bancii, ba chiar lasandu-i sa-l si pipaie. Guvernatorul a precizat ca astfel de zvonuri sunt extrem de periculoase.

@ Cum situatia economica a tarii este cea pe care o stim cu totii, lansarea unor astfel de “vadisme” reprezinta vulnerabilitate a statului, au ba? Ca sa nu ne inchipuim cum ar fi daca vreunui mogul ii vine ideea s-o puna de-o campanie pe tema, doar-doar o muri capra lui Basescu.

@ Mamicoooo, ce se mai enerva insusi Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa. Fix pe subiect. Cica CSAT nu i-a raspuns la o scrisoare prin care i se cerea sa defineasca “campaniile de presa la comanda”, asa ca de ciuda Consiliul o facu publica. Culmea, tot joi,. Pe onoarea voastra de membrii ai cinstitului Consiliu ca nu stiti ce e aia? Sau vreti sa fiti siguri ca v-o puteti trece in cv-uri?:)

@ La Mariott se discuta, simultan si in acelasi timp, tot despre aur. Inauntru. In fata hotelului, vreo 20 de ecologisti vorbeau de cianuri, sub bagheta lui Remus Cernea (foto). Pe astia cine i-o finanta?

@ O doamna (??), Sanda, se baga rau in seama pe la “comentarii”. No comment, deocamdata.

@ Si tezaurul raposatei ZIUA (terenul din Straulesti) a fost scos joi la mezat…Eu tot imi racesc gura ca va ajunge inapoi la Vantu. Pe nimic…Bine ar fi sa n-o am aurita, ca Paul, caracatitoiul, tentaculele.

0 comentariu

caramache 16-11-2010 - 02:21

… ticnit rau si stresat bine. Ar trebui ca colegul Organ sa-i dea ceva pastile de Diazepam ca Kkarin sa le consume in intimitate avand in vedere ca consultanta Adina cea platita de conu Dinu este departe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult