Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Baconschi, noul Basescu? „Bate Fiscu Vantu-n dunga/ Si banutii ii alunga”. Crin si economisirea

Jurnal de Sarindar – Baconschi, noul Basescu? „Bate Fiscu Vantu-n dunga/ Si banutii ii alunga”. Crin si economisirea

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Ca ministrul de Externe Baconschi este pregatit sa fie candidatul PDL la viitoarele alegeri prezidentiale se auzea de cateva saptamani dinspre mediile apropiate Cotrocenilor. Dan Tapalaga scrie ca ar fi varianta scoasa din caciula triadei BVB, a carei existenta Adriean Videanu o neaga. Informatiile dinspre Cotroceni spuneau insa altceva: Seniorii pedelisti o aprobasera ca o solutie de compromis. Avand in vedere CV-ul politic al lui Baconschi e de greu de crezut ca ar fi o decizie luata peste capul lui Basescu


@ Ca veni vorba, Basescu si-a scos fata cea mare la carciuma, pe litoral, de ziua ei…Vai ce crima, domnilor moguli! Aveti orbul gainilor sau v-a luat lipsa banutilor de la stat mintile definitiv?

@ Bate Fiscu Vantu-n dunga/ Si banutii ii alunga. Asta e explicatia ca Realitatea TV e tot mai nervoasa si artagoasa. Evident, toti nervii si-i varsa pe Basescu. Parerea mea ca au si de ce:)

@ Sunt unii pe acolo care s-au incurcat in suveici de nici patronul lor nu mai stie cum sa le descurce itele banilor negri. Deh, nu toti epigonii isi intrec maestrul. Unii s-au carat deja… Migratia continua.

@ Despre sluga lui Vantu si spaima motociclistilor, Cornel Nistorescu, scrie, al dracului de bine, Mihaela Popescu Taulet. Atentie la comentariul lui Rasputin.

@ Toti colegii din presa care au povesti despre fostii sau actualii sefi imbuibati sunt asteptati cu ele, la redactie, sa le publicam pe ziuaveche.ro.

@ Alin a gasit in cutia postala un pliant al PNL in care Crin Antonescu se lauda: „Noi facem economie”. Mai, sa fie, la hartie?

@ Multa sanatate lui Radu Vasile! Condoleante lui Adriean Videanu, pentru pierderea tatalui!

0 comentariu

gsa 16-11-2010 - 15:35

dupa ce sefu’ ei spritual si nu numai ,marinaru repetent a pacalit de doua ori pe bucuresteni,mai vine si repetenta asta de al fara frecventa sa aspire la functie.
acceptati-o si veti vedea iarasi dali parking,etc.
trebuie maturat odata cu acesti impostori ,parazitii oplositi sub tulpana naufragiatului securist de la anvers(de fapt noi ca tara suntem in naufragiu,ei sunt foarte bine).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult