Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar. Boldizarea României

Jurnal de Sărindar. Boldizarea României

scris de P.C.R.
9 afisari

# De când nu te-am mai deschis Jurnalule, multe şi mărunte s-au întâmplat. Era canicula când scriam ultima dată şi Bacalaureat de-adevăratelea, pentru prima oară după zeci de ani. Au fost proteste aproape spontane, a fost şi zăpadă mare…Şi, cel mai grav, veniră alegerile.

Jurnal de Sărindar. Boldizarea României

# Dar să venim la zi. Fugi Boldea, se întoarse Boldea. Din Kenya. Dacă nu se întorcea de bună voie, oricum Băsescu îl găsea, cum promisese, şi-n gaură de şarpe, deşi fugarul se afla pe plajă. Paradoxul e că Boldea a devenit fugar după ce terminase de fugit. Nu de imunitatea parlamentară, doar de puşcărie…

# E belea mare în PDL. Din senin. Marţi dimineaţa decolă din partid, tam-nisam, primarul Slatinei Darius Vâlcov. Ca după prânz să se audă că şi Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, se desprinde nu de vreo creangă ci de acelaşi PDL…Cică şi primarul de la sectorul 3, Liviu Negoiţă stă cu motoarele pornite să-şi ia zborul spre PNL. Tot îşi dorea Băsescu să facă loc tinerilor…Să vedem cum o sa facă rost şi de voturi fără “greii” mult huliţi…

# Nici domnu’ Dan nu se simte prea bine…CNA a decis să-i închidă OTV-ul pe 28 septembrie, adicătelea chiar înainte de campania electorală. Părerile sunt împărţite. Or, PP-DD e pe mână cu Puterea şi pun în aplicare scenariul cu victimizarea lui Gigi Becali, care s-a ales europarlamentar direct din arest. Sau, legea a început să se aplice şi pentru mogulaşii de presă.

# Acelaşi Gigi Becali şi-a schimbat iarăşi antrenorul de la Steaua. Năravul, niciodată. Să vedem câte etape rezistă Stoichiţă, înlocuitorul lui Ilie Stan. Şi-o ciocni ouăle de Paşte cu patronul?

# Preşedintele Uniunii Teatrale din România (UNITER), marele actor Ion Caramitru, primeşte joi o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Capitală. Merită!

# Doi asteroizi, dintre care unul de mărimea unui autobuz, au trecut luni la o distanţă relativ mică de Pământ, dar nu a existat pericolul ca ei să intre în coliziune cu planeta noastră, au precizat oficiali NASA. Ce ar mai fi comentat pe televiziuni Monica Tatoiu sau Dumitru Pelican, dacă ne lovea nenorocirea…De oriunde s-ar fi aflat.

# Vicepremierul rus Dmitri Rogozin consideră că Republica Moldova e un coteţ. “Nici nu am deschis gura, şi în coteţ s-a făcut zarvă”, a scris pe Twitter vicepremierul rus, reacţionând ironic la reacţia Chişinăului faţă de recenta sa numire ca reprezentant special al Kremlinului pentru Transnistria. Paşol na coteţ, groşteiule!

Articol apărut în săptămânalul Ziuaveche.ro nr. 51

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult