Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Cand Basescu le arata pisica la ai lui si-i intarata p-ailalti. OTV, pe banii lui SOV? Bine ca e Domnu Dan din Caracal!

Jurnal de Sarindar – Cand Basescu le arata pisica la ai lui si-i intarata p-ailalti. OTV, pe banii lui SOV? Bine ca e Domnu Dan din Caracal!

scris de Ziua Veche
1 afisari

@ S-a incins tarata in Ponta si Geoana. Asa cum anticipam marti , sefia Senatului detinuta de „Mihaela, dragostea mea” sta in gat familiilor Ponta si Nastase mai rau decat un os de somon. Ori le cade greu la stomac mai tare decat un kil de icre negre.

 @ Daca cineva mai are vreo indoiala ca cele doua neamuri de mai sus nu au imparatzit (de la imparatzi) deja PSD , eu zic sa se mai gandeasca. Eventual cu picioarele in ligheanul cu apa rece. Ii unesc multe, dar mai ales un glont in boase…:)

 @ In vreme ce clanurile pesediste se intaratau de mama focului, hop si Basescu sa le bage batul printre gard. Le flutura, la misto normal, guvernarea pe sub nas. Acum, chiar ca au motiv sa se sfasie. Mai ales ca Prostanacu s-a oferit primul voluntar, pentru postul de premier.

 @ Micul Titulescu i-a si aratat usa partidului, pe care o s-o inchida pe dinafara daca mai misca in front. In niciun caz pe cea de la Palatul Victoria, pe care s-o baricadeze, cumva, dinauntru. Caldura mare…

 @ Basescu il urmareste pe Vantu si dincolo de Prut . Realitatea, de la Bucuresti, face si ea ce poate…il injura . Lui i se rupe. De Nus.

 @ Felicitari lui Nus si Felix pentru ca l-au izolat  ! Hai ca mogulii astia chiar sunt simpatici . Sau doar caraghiosi si ticalosi???

 @ Bine, nici Basescu nu e usa de biserica. Daca nu ma credeti, intrebati-i pe Voinescu si Preda. Ba si pe Boc . Daca la aia din opozitie le-a bagat batul, astora le-a aratat pisica. Ca tot romanu’, impartial:)

 @ Domnu Dan  are, de cand a fost saltat de DNA, abonament la Realitatea. Deci zvonurile ca si-a facut jucaria cu banii Timabilului SOV devin certitudini, nu? Sau, da?:) A intelege nu mai pot, de ce ar face el rating unui post rival? Doar de dragul libertatii? Atunci, chiar si-a gasit cu cine sa se inhaiteze…

 @ Mama care faci gogosi, tu le faci, tu le mirosi…Cu ce seninatate minte Domnu Dan, insusi…Cine pune botu’?

 @ Salveaza-ma Domnu Dan, cum doar mata zici ca poti!!:) Vreau 2000 mii euroi  pe luna si sa nu fac nimic, basca sa nu dau sfant la stat…Hait, ca se poateL. Tii cu poporul? Nu-mi spune nu, ca nu te doare gura….

 @  Bine ca esti tu destept! Bafta in sondaje!

0 comentariu

Foreskin 17-11-2010 - 05:41

..pazeste gradina de dee hotii de flori..

oblique 17-11-2010 - 07:20

Dupa ce am aflat ca regele Suediei vroia sa se retraga pe o insula, cu o pipita, ca sa manance nuci de cocos (Suedia este la originea scandalului cu traficul de organe de catre rabinii evrei), acum aflam ca energia nucleara, care ar asigura independenta energetica Germaniei, este de-a dreptul holocaustiana…Vor sa impuna Germaniei „biofuels” pentru ca proletariatul este condus de profitariat (evreiesc). Energia nucleara este cea mai sigura forma de producere a energiei cunoscuta pana in prezent, multumita lui Adolf Hitler, initiatorul inventiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult