Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Ceausescu e cu noi! Chiar in redactie. Cititi si priviti!

Jurnal de Sarindar – Ceausescu e cu noi! Chiar in redactie. Cititi si priviti!

scris de Ziua Veche
4 afisari

@ Aurelian Pavelescu s-a ales, cum necum, presedinte PNTCD. Radu Sarbu urla din rarunchi ca e o noua cacealma a gruparii Milut. Dar, ia sa vedem ce spun faptele? Pavelescu era anul trecut si prim-vicepresedinte al lui Milut, care semna un acord de colaborare cu PDL, si consilier al candidatului PNL, Crin Antonescu,  ba si al tentativei de candidatura Radu Duda. Buunn! Si Radu Sarbu ce facea? Se dadea in barci la Timisoara cu Geoana si Crin, de era sa moara toate curcile din orasul pastorit de alt ex-presedinte taranist, Ciuhandu, de ras.


 

@ Ca sa nu ma cert cu niciunul dintre ei, le dau amandurora dreptate.

@ Ca sa fiu sincer, amandoi sunt intr-o mare abatere: doctrinara, legala si, nu in ultimul rand, morala.

@ Alin a recuperat, sambata, o bucata a istoriei noastre. Din beciurile Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde se facea curatenie (dupa 20 de ani?!), a adus in redactie o pancarta cu tovarasul Nicolae Ceausescu. Pe care ne-am decis sa-l numim investitor de onoare, un fel de omolog al presedintelui de onoare al PSD, domnul (vezi Doamne, vorba lui Cristoiu) Ion Iliescu.

{gallery}gallery/07/nicolae_ceausescu{/gallery}

@ E el cam prafuit, tabloul, dar ne-a fost limpede, din prima, ca locul lui este peste Harta Lumii. Macar asta avea tupeul sa se dea lider mondial, nu doar regional.

@ Alin are si un mare regret. N-a putut transporta un tablou urias cu Elena (Ceausescu, normal) tanara. Oricum, pe drum, l-au pozat turisti olandezi, i-a zambit un om al strazii, iar multi bucuresteni normali i-au facut cu mana. Nasol e ca habar n-are ce vroiau sa insemne…

@ Mai are o nedumerire. Cum tineau, sus, oamenii muncii, de 23 august, ditamai panourile pe caldura si ore intregi. Sa-l intelegem, e tinerel, n-a auzit-o p-aia cu “ Noi cu muschii ca otelu…”

@ Si nici de Securitate si activistii de partid n-a avut parte. A fost doar pionier, ca si acum:)!

@ Senatorul Iulian Urban saluta intentia noastra. De luni incepem sa completam formularele.

@ Pentru Seherezada. N-am primit. Adresa de mail e ok. Ramane cum am stabilit.

@ Pentru M_D_L. Pai asta nu e un gest reparatoriu? Cu plasarea tabloului in mijlocul nostru? Despre industrializarea fortata, mai bine s-o lasam pe altadata… Ca si depre cooperativizare, ca si despre…Apropo, televizor aveti? Cate ore le consumati in fata lui? Acum, nu atunci, ca poate aveati bulgarii, sarbii sau maghiarii, depinde unde locuiati.

@ Elena, Elena, Elena… sunt trei ca asa o cheama si pe mama, care e singura nevinovata:)

@ Asta sper sa fie o dezinformare, altfel e pricina de imens scandal.

0 comentariu

Shark 16-11-2010 - 10:37

felicitari autoritatilor din Barlad ! au inteles ca trebuie sa-si protejeze copiii… inca odata FELICITARI !!!!!!

aloooo pe cand se vor interzice in toata Romania mizeriile astea? sau anumiti primari mai au interese acolo?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS