Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Ciolanul, soricul si 1.000 de butelii

Jurnal de Sarindar – Ciolanul, soricul si 1.000 de butelii

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Am aflat duminică de la Victor Ponta că PSD va ajunge la ciolan înaintea PNL. Preşedintele social-democraţilor a împărţit frăţeşte roata caşcavalului: viitorul premier va fi pesedist, preşedintele ţării – liberal. Cu alte cuvinte, “Micul Titulescu” speră să-şi ducă partidul la guvernare peste doi ani, lasându-i pe urmaşii lui Brătianu să mai aştepte până în 2014, căci suspendarea lui Băsescu nu ma intră în planurile sale. Cine l-o fi învăţat să zică aşa? Vrăjitoarele care descântau de flacăra violet? Că doar nu Nicu Bănicioiu.

@ Ciudat sau nu, culoarea flacării duce cu gândul la alta. Da, la portocaliul PDL, care tocmai avu alegeri pentru filiala unde răsări iarăşi soarele tocmai în ziua de odihnă. Elena Udrea a devenit şefă cu acte în regulă. De acum încolo poate semna ca primaru’. Pe lângă laudele fără număr primite de Elena, am reţinut o declaraţie prin care îşi exprima susţinerea pentru Vasile Blaga la preşedinţia democrat-liberală. Ca să nu mai zică lumea că e un Kill Bill răzbunător.

@ Unii au luat-o înainte cu Ignatul. Inspectorul Şoric de la Neamţ fu, luni, destituit. O fi aflat între timp ce înseamnă cuvântul ”interlop”? Că bani cu camătă mai dau şi procurorii, vorba aia…

@ Şi că veni vorba de ”ochiu’ dracului”, îl ştiţi pe Chelu de la Galaţi? Dar pe Fătuloiu de la Poliţie? Până la urmă de câtă mită o fi fost vorba? 50.000 sau 1.000.000 de euro? Or, cineva nu ştie să numere?

@ Un prieten îmi povestea azi despre un român care s-a angajat la butelii. Nu, nu pe vremea lu’ Ceaşcă, ca Borcea de la Dinamo. Acum câteva zile s-a întâmplat. Individului i-au ieşit la numărătoare vreo mie de butelii în minus. Aşa a văzut el. Sau stă prost cu matematica. Şi lui, şi celor cu mita le recomand un ABAC. Iar la Neamţ un DEX.

@ Despre noi aflaţi dragi cititori că suntem bine, sănătoşi, ceea ce vă dorim şi dumneavostră. Ne-am propus să facem Revelionul în redacţie.

0 comentariu

Emilian 17-11-2010 - 17:52

Lucian Bute impreuna cu Elena Udrea vor reusi sa promoveze foarte eficient turismul romanesc impreuna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult