Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Cum am dus noi ideea lui Tuca pe cele mai inalte culmi. Cine e Chitic?

Jurnal de Sarindar – Cum am dus noi ideea lui Tuca pe cele mai inalte culmi. Cine e Chitic?

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Rene si-a scos piciorul din ghips si a trecut pe la noi sa ne spuna franc in fata: Ba, voi v-ati batut pentru ideea lui Tuca!

@ Care idee, care Tuca?


@ Rene, zis Marin, de colo: Pai „Miscarea de Rezistenta”, Tuca a inventat-o, el a ingropat-o, voi o duceti mai departe…Prin munca patriotica, ce n-a vazut Parisul, daramite Caracalul. Am citat din Marin.

@ Dupa Rene, ne-a trecut pragul si Conu (foto) . Zice ca ce stie el despre Vantu, habar n-avem noi. Promite sa miste din plaivas.

@ Mai penibile decat Chitic sunt televiziunile care l-au bagat in seama.

@ Conu nu prea stia sa stea la poza pe care incearca sa i-o faca Alin. Marin il incurajeaza: Ochii la cititori, bai! Fa ca o curva de presa.

@ I-a iesit? Spune-ti voi!

@ De ce e arestata preventiv asistenta de la „Giulesti”? Unde e pericolul social? Mai da foc inca o data la niste bebelusi? Dumnezeu sa-i aiba in grija! Asta nu e Justitie, e mizerie…

@ Oprescu e normal la cap ? Sau doar paranoic?

@ Eteteeee, cine se astepta la tradare din partea lui Voiculescu ? Eu, da! Si Vantu si-a facut o jucarie la Chisinau. De ce oareee?

@ Simt ca postacii care au sarcina sa ma injure nu mai au vlaga in ei. Treceti pe la casierie, fiilor!:)

@ Povestea asta este cumplita. Nu c-am scris-o eu… Aude cineva? Verifica careva?

0 comentariu

Foreskin 17-11-2010 - 05:31

..mda… inca unul care-si face de lucru cu istoria…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult