Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – “Dă-l jos de pe mine că-l omor!”, de S.O.Vîntu

Jurnal de Sărindar – “Dă-l jos de pe mine că-l omor!”, de S.O.Vîntu

scris de Roland Catalin Pena
13 afisari

@ Eu şi Jurnalul avem un prieten vechi, pe care de câte ori îl vedem la Moguli-TV, adică Realitatea plus Antena3 egal LOVE, ne trece doru’ de prestaţia lui nea Mitică Pelican.

SOV, vanandu-l pe Basescu@ Bravo, aţi ghicit! Aţi câştigat deja două înjurături de la Urbos, căde-i-ar netul! Egzact, la Vasile mă refer, căruia i se apropie funia de par. Eu atâta am să-i mai zic: Domnu’ Marica , sună-ţi un prieten, care să-ţi recomande un ginecolog de la Viena, care să-ţi dea o scutire medicală, în care să scrie că până acum te-a durut în cur de lege, iar de azi înainte suferi de inimă rea…

@ Cum care prieten? Vîntu, Vasilică…Ori de când îl vânează pe Băsescu , care şi-a întărit statul chiar la cererea vânătorului împuşcat în rotule, te lepezi de el? Vezi că nu e frumos şi s-ar putea ca Realitatea să schimbe placa în ceea ce te priveşte…Să te văd atunci unde te mai scălămbăi…Păi, numai Antena3 nu te-ar strânge?

@ Mă fură peisajul şi mă adresai direct lui Vasilică fără frică…Îmi cer scuze şi promit că nu mai fac.

@ Cu Mutu nu-mi permit, că n-o să mă risc cu ai lui Beinur

@ Ce bine ar fi să avem şi noi berlusconii noştri! Ne-am face de cap cu partea frumoasă a lumii arabe, mai ceva de cum îşi făcea, până deunăzi, Vîntu cu faţa urâtă a Justiţiei noastre.

@ De la Patriarhul Miron Cristea, Dracu a mai văzut popă premier :). Doamne, iartă-mă!

@ Dacă o face, Băsescu ăsta e dat dracului! Clar?

@ Alin, mare consumator de Coca-Cola, poate face acum economie. Şi-o va prepara în bucătărie, mulţumită lui Adi care a postat secretul chiar pe site-ul nostru.

@ Şoferii să-i mulţumească aceluiaşi Alin

@ Reclamaţiile le primesc la rubrica comentarii. Şpaga, rog, prin VasileMarica…))

14 comentarii

urbos 15-02-2011 - 18:25

Da ma Rolande, ce-o sa mai plangi dupa gustul dosului infect al lui Basescu, este?

Roland Catalin Pena 15-02-2011 - 18:37

Urbos, esti febletea mea…ce as face cu ea nu mai spun…:)Tu, mamica esti bolnav de Basescu…daca da ortu popii asa tam-nesam, ai mai avea vreun scop in viata…care?

urbos 15-02-2011 - 19:34

Stiu ca-s febletea ta, altfel nu-ti scriam ce dreacu.
Sa fiu bolnav de o secatura care conduce tara in halul asta e un lucru firesc. Eram bolnav de Ilici si pe vremea lui Ilici, chit ca batranul comunist era incomparabil mai democrat decat dementul actual. Pe vremea lu Ceasca erai bolnav de Ceasca, sau lingeai si-atunci?
Deci Naparca baga vaporul in stanci si mataluta ai vrea sa ma gandesc la cine spala puntea. Asta nu se poate, asa ca pentru mine dispatitia acestui gunoi e o necesitate si o speranta de intrare in normalitate, asa ca eu ma voi bucura. Sa scapi de rau, e un scop in sine. Asadar intrebarea e prost pusa, nu ce fac eu dupa ce crapa asta e intrebarea, ci ce faci tu.

PS Sper sa ai gura aurita pisichere.
Si pst, te-a urmarit cineva?

Roland Catalin Pena 15-02-2011 - 19:56

Urbos, vrei sa scriu cum la 18 ani, in 1983, ticalosii aia de ofiteri de armata m-au santajat prin ofiterul de contrainformatii sa devin turnator la Securitate? Ar fi o poveste? Te-ar interesa?

Roland Catalin Pena 15-02-2011 - 19:56

Ai mai vrea sa le dam pensii nesimtite…Zii Urbose, ziii:))

urbos 15-02-2011 - 20:39

Rolande, eu ti-am spus ca nu ma mai uit ca puntea-i nespalata cand vaporul se duce in stanci.
Nici tu nu te uiti, doar bagi fumigene d-astea pentru handicapati mintal, ca sa abati atentia de la Dementul care e la carma. Ca doar nu te-oi fi tampit?
Iar daca urasti Securitatea, atunci primul pe care ar trebui sa-l urasti e capul ei, Basescu, canalia prin care in sfarsit Securitatea a ajuns cu totul la putere.

Paul din Ohio 17-02-2011 - 00:06

Roland Catalin Pena,
Inseamna ca asta este cauza pentru care esti obligat sa il adori pe Ba’secu.

seherezada 16-02-2011 - 22:32

d-le Pena sau FeFe etc …,
(1) am observat ca de multe ori „jurnalul de Sarindar” nu isi schimba asternuturile timp de 3 saptamini, … v-as ruga deci, macar sa schimbati poza asta scaBroasa, fiindca emite duhori respingatoare !!!

seherezada 16-02-2011 - 22:47

d-le Fefe, va rog sa-l atentionati pe dl DeDe,
ca…, acu ceva vreme a promis ca va aranja o dezabatere, in care forumistii sa „voteze” pentru anumite preferinte legate de formatul comentariilor.

As dori ca DeDe sa se tina de promisiune si sa supuna la votul forumistilor urmatoarea DILEMA:
??care sa fie ORDINEA comentariilor??
(A) cel mai recent „deasupra” … si le taseaza pe celelalte, astfel ca primul comentariu si cel mai vechi apare cel mai jos pe lista…
sau
(B) „vice-versa”, adica asa cum e acum !!!

Multumesc anticipat.

Aolica 17-02-2011 - 03:57

chiar asa!
parca ar fi una din picturile din salonul lui Harakiri

geek-a-contra 17-02-2011 - 12:49

probabil ca nu se indura sa-si scoata poza din ziar

camaradul 15-02-2011 - 23:39

De-ar avea Vantu picioarele lui Mutu si Briliantu de la cravata lui Beinur creierul lui Vantu, cum ar fi? Dar daca Dragoteasca si-ar schimba sexul cu Adrian Ursu? Sau creierul, ca sunt organe compatibile in cazul lor? Propun ca Ora de foc sa fie realizata de Vasile (ha, ha, ha) Marica…M-am luat cu vorba si nu am vazut ca binefacatorul FNi-istilor a inceput vanatoarea si razboiul dintr-un scaun cu rotile. Traiasca lupta pentru pace in Liga 1 FC Zarca!

urbos 16-02-2011 - 22:39

Dar ce-ar fi sa-ti scoti limba dintre hemoroizii lu Base? A? Cum ar fi?
Naspa, este?

victor 20-02-2011 - 17:52

mogulii si au tras alianta pe fata ,lau adus si pe vadim ( o vuvuzea cu experenta’ ),urmeaza partida’ poporului (ideea lui vintu ) ,png.ul lui lis donat becalilor contra unei fatuci ,si iliescu si a asigurat batrinetea ,dar bolsevicii au o problema ,cine i mai alege ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult