Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar.De fapt, cine sunt ăştia? Borcea,Zăvo,Iri,CTP…

Jurnal de Sărindar.De fapt, cine sunt ăştia? Borcea,Zăvo,Iri,CTP…

scris de Roland Catalin Pena
1 afisari

@ Poftiţi şi serviţi de aici: Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că urmează să se recăsătorească în viitorul apropiat şi că naş îi va fi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

Ce  ziceti doamna Zoie Petre...@ „Am depus actele azi, am termen pe 23 mai şi nu discut alte aspecte. Pe 23 avem termenul final la Judecătoria Buftea. Da, urmează să mă recăsătoresc, şi naşul meu va fi Gigi Becali. O să vedeţi în viitorul apropiat”, a spus Cristi Borcea.

@ Ba, Agenţia Mediafax din care am citat, altfel cucoană seriosă pe domeniul ei de activitate, insistă cu un comunicat, semnat de avocat Lilica Poppa,în care se dă de ştire naţiunii că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa Mihaela Borcea au anunţat că au luat decizia de a divorţa de comun acord.

@ Ştiu, aş putea broda pe chestia asta mii şi mii de semne. Aş putea fi un nou Cristian Tudor Popescu, iertată-mi fie modestia, al analizei mizeriei în care se zbate societatea românească. Şi, ca însăşi întruchiparea cinstei presei româneşti, mă refer desigur la CTP, aş putea concluziona că s-au urcat scroafele în copac. Să mă ierte doamna Zoie Petre, dacă îi amintesc cu cine a intrat în troacă de câţiva ani bunicei!

@ Dar, vai, vai! Nu mai am nervi să bat câmpul cu graţie după douăzeci de ani petrecuţi pe aci prin presa românească, în care am avut onoarea s-o întâlnesc chiar pe doamna Zoie Petre

@ Aşa că întreb direct: cine dracului sunt Ăştia? Ce creştin special e Gigi Becali de merge cu icoana în faţa preoţilor în Noaptea de Înviere? Ce legătură e între Ministerul de Interne şi unul ca Cristi Borcea (nu e nicio cacofonie)? Dar între acelaşi Minister şi fotbaliştii dinamovişti, care au fost puşi să încalce legea şi să alimenteze tribunele cu torţe? Dar între CTP şi presa adevărată, în afara de Tinu, Andon şi ceaţa care împiedica la începutul lui 1990 transmisiile în direct de la adevărata Revoluţie?

@ Şi, până la urmă, ce are în comun doamna Zoie Petre cu presupusa otrăvire cu mercur a ex, că nu am cum să-i zic altfel în atare condiţii, familiei Borcea?

@ La acestea de mai sus ştim cu toţii răspunsurile…Numai că  multora ne e frică să punem întrebările.

@ Doamne ajută! Doamna Zoie. Dar de Ciuvică, ce ziceţi?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult