Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar: Domnu’ Vantu, a fost sau este? Boc fluierat

Jurnal de Sarindar: Domnu’ Vantu, a fost sau este? Boc fluierat

scris de Ziua Veche
2 afisari

.@ Faza la Realitatea TV, pe la doua dupa masa: Crainicul se opreste dintr-o discutie despre Madalina Manole ca sa zica: „O stire de ultima ora, Emil Boc a fost sau este huiduit de oameni pe centura”. Curat centura presei romanesti. Importanta, dar mai ales acuratetea, stirii m-a facut asa de invidios incat maine nu mai dau nicio secunda pe postul domnului Vantu. Chiar, nu mi-a zis daca mai are trabucuri … @ Lui Cos i se par, citez, „incredibile nickname-urile” de pe forumul nostru. Eu zic, dragi colaboratori, ca puteti si mai mult. Huhu, nu ti-a mai crescut nimic? 

 

@ Razvan Savaliuc si Adina Anghelescu-Stancu isi fac propriul site, specializat pe justitie. Asta da o veste buna. 

@ Domnu’ Dan consuma benzina Maybach-ului pe deplasari la DNA. O creste trebsoara tariful la OTV? 

@ Guvernatorul le-a dat-o direct in barba aflatorilor in treaba, care-si dau cu parerea despre ce si cum cu economia. Zi-le, domnu’ Mugur! 

@ In Romania se pune la cale construirea unui nou avion. In colaborare cu tari surori, cum inimitabil s-ar fi pronuntat Nea Nicu. Din cate stiu, noi vom face doar coada. Vineri aflam mai multe, la Camera de Comert a Bucurestiului. 

@ Vai de femeia care i-a dat Furadan-ul Madalinei. N-as vrea sa fiu in pielea ei! 

@ Ne-a vizitat nea Marin, pre numele lui Rene Olivian Parsan. Acelasi baiat de baiat. Si ce ziarist, mama, mama! Nascut la Severin si prieten cu Doctoru. Au stat multa vreme in aceeasi gazda. Impreuna cu Topi, acum pe malurile Begai. Bineinteles, acum pe liber. Asa merita, daca stie sa scrie, ce crede, nu ce vor mogulii.

0 comentariu

papagicapopescu 16-11-2010 - 17:08

frate, aici am ramas….uita-ti-va pa politistul Soric…comentarii???

Pribeagul 16-11-2010 - 19:17

nu-i soric, este porc deabinelea. Cum n-avea ce face, ca sa faca si el ceva, a trecut la… ingrasat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult