Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Elena trebuie sa-si imparta Internetul cu Viorel. Hrebe e cracanat intre partide

Jurnal de Sarindar – Elena trebuie sa-si imparta Internetul cu Viorel. Hrebe e cracanat intre partide

scris de Ziua Veche
3 afisari

.@ Vad ca Elena Udrea vrea sa cucereasca Internetul in drumul ei neobosit, si batut de Basescu, spre Primaria Capitalei. Ceea ce e doar o „via”, cum ar zice, daca l-am consulta, Mersul Trenurilor catre Cotroceni.


@ Ma mai minunez ca, dupa doua saptamani, Viorel Hrebenciuc tace. Pe Internet. El, cel care anunta, spre cinstirea prezentei lui Ponta la realegerea sa in fruntea PSD-Bacau, ca partidul va lua totul, iar Micul Titulescu va deveni presedinte, doar dupa ce vor pune mana pe online? Sa fie alta tradare? Cu placere, dar sa ne distram si noi. 

 

@ Imi vine sa-i dau in cap, cu scrumiera, amicului meu care-mi spune, ca sa nu raman prost, ca Viorel e deja, cracanat, in UNPR. Nu-mi lovesc amicul, dar nici pe Viorel nu-l cred in stare de asa ceva. Ha, ha, vorbeam de Hrebe.. 

@ Mi se pare normal sa mor de ras cand aud ce le iese pe gura mogulo-ziaristilor, arondati lui Nus si lui Felix . Cum ce? Totul e nasol in tara: daca TVA si energia ieftina nu se intorc la patronii lor!  

@ Multi prieteni ma avertizeaza ca nu o sa ma simt bine injurand, otova, la moguli.

As, nu m-am simtit niciodata asa de bine de cand sunt in somaj, ca sa nu zic in ultimii 6-7 ani de presa.  

@ Ori de cand lucrez, cu fratii mei, la ziuaveche.ro. Munca patriotica, asa ca a noastra, incercati-o, stimati colegi de mogulo-breasla! V-ar putea elibera! 

@ L-ati vazut pe pustiul ala care si-a bagat capul intr-un gard metalic si nu i l-au mai scos decat cu SMURD-ul? Ei bine, pe Crin l-ati mai vazut pe undeva? Il doare in vacanta ca romanii dau cu coarnele in gard. Tot Basescu i-a copt-o, nu? 

@ Adina Anghelescu-Stancu si Razvan Savaliuc au lansat astazi lumeajustitiei.ro   unde veti avea acces la dezvaluiri, informatii inedite, hotarari judecatoresti juste sau erori judiciare, dosare celebre sau musamalizate, opinii ale magistratilor, avocatilor, expertilor si ale altor actori ai Justitiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS