Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Hait, am dat de dracu. Felix se da motan in calduri! Mai vrea o suspendare, ca-n 2007

Jurnal de Sarindar – Hait, am dat de dracu. Felix se da motan in calduri! Mai vrea o suspendare, ca-n 2007

scris de Ziua Veche
1 afisari

.@ Pot sa aud orice si sa inghit la fel de multe, dupa 20 de ani de presa, dar „baiatu’” asta imi sta in gat. De cand a aparut si a inceput sa-si faca trust media cu „Jurnalul” ala mic. Asta pentru cunoscatorii de presa din anii 1990. Erau acolo si Domnu Dan si Domnu Tuca. Sa le fie de bine. De atunci acest om al Crescent n-a explicat de unde are banii cu care si-a construit imperiul, deh, fara nicio legatura cu Securitatea.


@ O intrebare simpla, la care astept un raspuns de la Felix: I-a mostenit de la parintii sai din Bariera Vergului? Sau pe Marin Ceausescu?  

 

@ Daca nu, nu! Alo, Procuratura, cine l-a sinucis pe Marin Ceuasescu, la Viena? 

@ Cum apare Taticu’ Antenelor pe ecranele personale cu suspendarea, hop si santajistii de presa pe Realitatea ? Ce mai coincidenta! Nu dau nume, nu spun cine…mi-e greata. 

@ Andreea Cretulescu mai vrea consiliera la Cotroceni? Se rezolva. Lui Geoana i-au fost furate rezultatele doar pana faceti voi referedumul! Lui Vantu, spune-i numai de bine, din partea mea! Salutari si sotului! E la SIE, cum se aude?

 @ O fi Tokes nebun! Dar aia care-l baga in seama, romani chipurile, sunt mult mai rai si, cel mai nasol, platiti de moguli. Mai dau inca o data link-ul.

0 comentariu

Paddy 16-11-2010 - 13:19

Spaima si panica la Bruxelles! Moneda europeana se clatina serios, bugetul asa-zisei Uniuni Europene pentru 2011 nu a fost acceptat, iar CDS-ul (taxa de asigurare in caz de faliment) pentru obligatiile de stat ale Germaniei a crescut in luna octombrie cu 21% doar in cateva zile.

Ideea unui impozit direct, avansata de asa-numitii parlamentari UE a fost blocata ieri de statele europene, iar bugetul trebuie refacut. Astazi are loc o intrunire de urgenta a ministrilor de finante ale tarilor membre UE.

Zilele parazitului european sunt numarate, spre binele si prosperitatea popoarelor europene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult