Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – Ilici Eternul, Geoană sub acoperire, Surpriza Platică şi ultimul viol al lui SOV asupra ZIUA

Jurnal de Sărindar – Ilici Eternul, Geoană sub acoperire, Surpriza Platică şi ultimul viol al lui SOV asupra ZIUA

scris de Ziua Veche
73 afisari

@ Dacă e decembrie, e Iliescu. Şi asta de 21 de anişori, fraţilor, surorilor, mamelor, bebeluşilor etc. Cu acelaşi discurs, cu acelaşi dat din mână şi, nu în ultimul rând, cu acelaşi tupeu.


@ Puterea anunţă că pe Mircea Geoană îl trage aţa şi Felix-Voiculescu către PC. Şi-ar găsi sacul peticul. Vă mai amintiţi ce a răspuns soţul Mihaelei, acum câţiva ani, când a fost întrebat despre numarul ofiţerilor acoperiţi ai Securităţii care sunt în politică?  Aşa: Nu ştiu câţi mai suntem!

@ O mare şi plăcută surpriză s-a abătut din senin asupra noastră. Ne-am pomenit cu Romeo Plătică în redacţie. Pentru cine nu ştie de unde să-l ia, nea Romică a fost unul dintre cei mai buni colegi şi prieteni de la ZIUA, ba, dacă-mi mai aduc bine aminte :), şi ultimul, cronologic, secretar general de redacţie. Pentru cei care îl cunosc, Romică e bine mersi, cu familia, în Franţa, de un an. Tocmai pe Valea Loirei. L-am întrebat ce e acum, francez sau rumân, cum ar zice Ţiriac ăl bătrân. Mi-a zis, că e român prin definiţie. O fi bine, o fi rău? Voi ce credeţi?

@ I-a plăcut tare de tot să se întâlnească cu nea Nicu Ceauşescu. După cum se vede în fotografia făcută de Alin.

@ Chiar, cum se spune plătică în franceză?:). Cum l-or striga “voazinii”…Monsieur…?

@ Romeo a reuşit să-l scoată din bârlog şi pe nea Marin (Rene Pârşan), cu care ocazie l-am revăzut şi pe el. Are ceva în cap :), să vedem cum punem în practică…

@ Pentru cei care încă n-au citit textul lui Adi, le recomand cu căldură şi maximă responsabilitate să dea un click aici.

@ Mihaela a făcut de râs ăl mai mare concept suedez.

@ George şi Varză ne-au dat dedicaţii pe cartea lor abia ieşită de sub tipar. Un reportaj din volum e aici.

@ Alin s-a pus să ne pozeze Capitala.

@ Duminică, am în plan să verific cum mai merge evaziunea. Sper să nu sperii vânatul. Poate mă ajutaţi şi voi cu niscaiva exemple şi poze pe tema data.

@ De pe blogul lui Cristi Andrei am aflat ca marca ZIUA a fost evaluată la 4,6 milioane de euro. Hai că de data asta Vîntu s-a autodepăşit şi autodemascat…Eu tot am vorbit în jurnale de bancrută frauduloasă. Ăsta e şi răspunsul la întrebările cu care Cristi îşi încheie postarea…Pour les connaisseurs, nea Romică!:)

7 comentarii

Mihai K. 20-11-2010 - 08:21

Felicitari pentru articol si tema, continuati demascarea imbecililor puterii care continua sa sfideze bunul simt. Jalnic spectacol al decaderii umane pentru cativa arginti si o efemera functie politica. Ca in rest, unde nu e … nici Domnul nu da !

destept de prost 22-11-2010 - 16:58

ce sir lung de pupatori, ce elita pdl, ce vomaq imi vine…

urbos 22-11-2010 - 17:22

Limbistul Pena nu demasca nimic, limbistul ordinar doar se oftica. Ar vrea limbistul sa intre si el la categoria VIP, sa mestece si el niste cakat de la curul Betivului Securist nu pe o biata publicatie online ci pe la TV, ca scarbele Pora, Nasu, Turcescu si alte spurcaciuni d-astea. In plus mai e un motiv de oftica in faptul ca intr-adevar prostii pedalaci ii ingroapa si mai tare. Ar vrea limbistul ca viermii pedalaci sa fie inteligenti, sa stie sa minta cum trebuie, sa-si sustina ticalosiile si ineptiile cu abilitate, sa stie scarbele dreaq sa manipuleze cum trebuie, nu asa, ca niste amatori.
Nu-i asa ba rolande ba?

fefe pt urbos 22-11-2010 - 17:42

speram din suflet ca ti-ai gasit si tu o ocupatie…Ba, chiar ma speriasem si sufeream pentru fraierii care te-ar fi angajat…Din pacate pentru noi, esti inca pe aici si la fel de inteligent, elegant etc etc. Din fericire, pentru posibilii angajatori, esti in continuare liber de contract…

Al tau pe veci „limbistul Pena”

urbos 22-11-2010 - 20:19

Daca rolandu ar scrie d-acu inainte impotriva javrei securiste de la Cotroceni(numai si numai impotriva javrei scelerate cu apucaturi de dictator, nu ca porcul Plesu care-l punea pe neica nimeni Ciutacu langa Chior), jur ca nu mai intru pe forum, chiar daca restul de retardati ai asa zisului ziar, ar da limbi in continuare ca niste scarbe.

urbos 10-01-2011 - 18:33

Iertati-ma, domnule Pena, dar stiti ca sunt schizofrenic si nu am bani pentru medicamente. Din lipsa banilor si a medicamentelor o iau razna, ma dau cu capul de pereti, alerg pisicile pe maidane, latru precum ciinii, ma dau la babe, vreau sex cu gainile, s.a.m.d. Nu va suparati pe mine, dar asta sint. Fiti convins ca daca nu o sa mai auziti de mine peste putin timp, inseamna ca m-am spinzurat, ceea ce, o si merit.

jan dinu 22-11-2010 - 22:27

Parca spuneai ca cade Basecu’n toamna ,
ca cade Basescu in iarna ,ca cade in primavara ,vara …toamna (iarashhi )
a venit alta iarna ..shi…nimic ??
Mah tu esti bolovan pshihic ??
JD

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult