Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – La ce ora i se face rau? Dar oile lui Jiji, o sa mai linga sare?

Jurnal de Sarindar – La ce ora i se face rau? Dar oile lui Jiji, o sa mai linga sare?

scris de Ziua Veche
4 afisari

.@ Ma framanta o chestie care e musai s-o impartasesc cu voi. La ce ora i se va face rau in arest lui Vantu ca sa fie transferat la Spitalul-Penitenciar Jilava? Parca Voicu a fost mai rapid…L-a luat de la inima…

@ Alin a ridicat cea mai tare problema: Ce se intampla daca SOV se apuca sa toarne tot ce stie la procurori? Eu zic ca va fi tabula rasa in scumpa noastra tarisoara. Se alege praful de toate partidele, toate sindicatele, toti „formatorii de opinie”, toata floarea Justitiei, a Politiei, a lu’ Doi s-un sfert etc etc. Ba cred ca si oile lui Gigi Becali vor refuza sa mai linga drobul de sare. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

@ Si pe Tudor il mistuie o intrebare: Daca-i dau drumul la recurs, SOV va face la fel de urat ca Domnu’ Dan (Diaconescu)? Sau isi va face numai partid?

@ De cand a fost priponit ‘Timatu domn, am vazut doar romani fericiti. Parol! Evident, excluzandu-i p-aia din tembelizoare, care au papat pana s-au umflat ca vacile in lucerna din traista lui cu taratze, luate de la gura romanilor.

@ Asta e, noi sa fim sanatosi! Un gand bun si celorlalti moguli si mogulasi!

0 comentariu

SuperDorel 16-11-2010 - 15:21

Se vede ca sintem o natie de fripturisti si nu numai.Sintem in stare sa ne omorim si pentru mai putin.

lopata si gresie 16-11-2010 - 15:21

erau pe santier sau acasa ….nu erau moldoveni sau romani ci dobitoace cu doua picioare

drak latinu 16-11-2010 - 15:22

se confirma ca nu numai tiganii fac romaniei cinste ci si taranii ( mai mult de padure dar si de oras ) care au infestat europa. cred ca jumate din munictorii necalicati de prin EU care vin din romania au veceul in curte . RUSINE

romy mezinu 16-11-2010 - 15:23

cinste moldoveanului Marian
adevarat crestin ortodox
stanga una dreapta noi ca-n Moldova evului mediu pe la noi
bagati vize ptr Rrumanika sa scapati de plosnite

chichiio 16-11-2010 - 15:24

Era beat manga si da bine cu lopata, brisca, toporisca si obiecte contondente!? Era pidilic 100%!!!!!

GeorgeP 16-11-2010 - 15:25

Sincer, eu cred ca tu esti de fapt angajat de PDL ca sa compromiti PSD-ul si PNL-ul. Prin comentariile tale asa zise „anti-pdl” produci doar greata si daca vreun simpatizant PDL ar fi tentat sa schimbe tabara si sa voteze cu PSD sau PNL, doar citind comentariile tale tampite ar fugi ingrozit de ce poate sa gaseasca „dincolo”. Deci parerea mea este ca esti pus special de PDL sa postezi aici.
Sau poate esti doar cretin…

Titi 16-11-2010 - 19:56

…cateodata suntem prea blanzi,si de multe ori sin cale afara de violenti si betivi.
Sa ne cunoasca lumea cine suntem…….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult