Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Maimutoii mogulilor, gen Mircea Badea, fata cu TRU si cu oglinda

Jurnal de Sarindar – Maimutoii mogulilor, gen Mircea Badea, fata cu TRU si cu oglinda

scris de Ziua Veche
8 afisari

@ Fata draga, nu fi trista! Asta este presa romaneasca, dupa ce mogulii si-au bagat picioarele in ea.

@ Pe multi i-a enervat TRU. Maimutoii care se dau in stamba pe sticlele mogulilor, in frunte cu Mircea Badea, habar n-au cu ce se manca TRU inainte de 1989. Avea una dintre putinele rubrici digerabile in presa de atunci. Mai era si maestrul Grosan, cu Ars Amatoria, tot in “Viata Studenteasca”. Maimutoilor astora chiar le place ce vad cand se uita in oglinda, saraca de ea?


 

@ In urma cu ceva vreme ma intalneam, in fiecare vara la Olimp, cu cimpanzeul Jimi. Ala da maimutoi!

@ Despre cum au tratat televiziunile, la care se dau mari, drama familiei Madalinei Manole au ceva de spus? Ciocu’ mic, baietei, ca se supara mogulachele!

@ Eu am plecat de la un tabloid, la care castigam bani nu gluma, dupa ce m-am scuipat in oglinda, intr-o dimineata. Huhu tu cum te suporti, nene?

@ Omul Negru tot se face ca nu intelege cum e cu  munca patriotica, la un proiect in care crezi. Este invitatul meu in redactie.

@ Are dreptate si geek-a-contra.

0 comentariu

Fentosan 17-11-2010 - 06:40

Ce produc astia pentru tara ? Bursele pentru doctorat sa fie cat salariul minim pe economie. Cum traiesc muncitorii care au si familii de intretinut, pot sa traiasca si acesti doctoranzi, care numai de carte nu sunt buni. A ajuns inscrierea la doctorat o mare afacere, atat pentru conducatorii de doctorat, cat si pentru absolventii de la masterat, pe care oricum ii asteapta somajul cu prelungiri.
Pentru ce se cheltuies atatia bani in tara asta de kakat, in care nu este industrie si totul este la picat la pamant ? Ce sa facem noi cu toti parazitii astia, cu noua clasa sociala de doctoranzi ? De ce nu li se aude glasciorul la domnii patroni ? De ce nu au nicio opinie ? Ce vor face ei cu acesti „doctori” in stiinte, care oricum provin din aia care au intrat la facultate fara examen (niste cazaturi), cand ii vor angaja la firmele lor cu salariul minim pe economie ? Vor fi soferi sau distribuitori de marfuri ?
Vor sa faca bici din rahat, dandu-le diplome de doctori ?
Daca nu au bani sa-i plateasca pe salariatii bugetari (medici, profesori,..), cum de isi pot permite sa dea burse atat de mari unor ciumeti care nu vor produce nimic si vor ingrosa randurile somerilor ? Androneasca ce zice de asta ? Vrea musterii la doctorate ? Are orbul gainii si nu vede mai departe de interesul castei conducatorilor de doctorate ? Dar „doctorul” Emil Boc ce parere isi baga de treaba asta ? Pana si Eba o fi doctoranda, cu parasuta aia blonda, cu Ritzi, madam Placinta (superdoctorese).

Nenorocitii dracu’, ati adus tara in faliment !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult