Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Mamelor din lumea-ntreaga/Nu lasati un crin pe strada.

Jurnal de Sarindar – Mamelor din lumea-ntreaga/Nu lasati un crin pe strada.

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.@ Realitatea a preluat fara sa clipeasca si fara sa ne citeze, bien sur, subiectul lui Tudor „Granita Tinutul Secuiesc” . Multumiiiiiiimmmm inca o data, domnu Vantu! Sa va fie de bine!  


 

@ A fost la Intalnirile ziuaveche.ro Sorin Dimitriu. Uitasem ca taranistii il exclusesera din partid in 1999, dupa ce facuse o declaratie de la tribuna Parlamentului prin care solicita CDR sa identifice o alternativa la Emil Constantinescu pentru prezidentialele din 2000. De atunci e la liberali, dar mie mi se pare ca i-ar sta mai bine printre fruntasii unui PNTCD reconstruit. De ce nu chiar presedinte?

@ Crin e facut foc pe toata lumea. Ar guverna, dar nu-l vrea nimeni. Nici macar pesedistii in curtea carora topaia mai ceva ca Geoana in seara turului doi. Maammeeelorrr din lumea-ntreaga/ Nu lasati un crin pe strada…

@ Numai spion rus sa nu fii. Maica Rusie e apriga la manie, ca sa nu mai vorbim de tarul Putin. Vai de fundul noii Mata Hari!

@ Nu l-am vazut deloc pe sticla pe sindicalistul Nistor, de la Educatie chipurile. Ufff, ce zi minunata, chiar daca marti, 13.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult