Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar. Ne place, nu ne place, avem multe cadavre în frigidere!

Jurnal de Sărindar. Ne place, nu ne place, avem multe cadavre în frigidere!

scris de Roland Catalin Pena
31 afisari

@ Cine pe cine fură? Copiii examenul de Bacalaureat,ori Bacalaureatul pe elevi? Cum, dacă la contestaţie ţi se dă cu 25 de sutimi în sus sau în jos nu se mai punctează? Păi sunt ale elevului sau ale corectorului, sutimile? Să le moştenească sănătos, onor ministerul, că poate pune camere video peste tot, dacă tot vrea egalitate de şanse…

@Vine canicula şi cadavrele din Primăverii zac încă la IML. Dacă pute în cel mai select cartier al ţării, care ni i-a dat, la televizor, pe Serghei Mizil, Petre Roman, Sorin Oprescu şi chiar pe „Mădălin şi fiul” marelui violonist Voicu, ce miasme să mai aibă patria?

@ Ăştia se pricep la toate, sper ca v-aţi convins…La fel şi Năstase, Iliescu, Berceanu, Băsescu, Marko, Verestoy…Care nu vor să plece decât cu picioarele înainte din trebile statului şi din banii publici…Şi să ne lase Dracului în pace…

@ Crin Antonescuuuuu…unde e??? Nu că-mi lipseşte, dar sper că face o lene cât pentru toată cariera sa politică. Să-l judece colegul lui, Dinu Patriciu!

@ Trăiţi în ţară? Aveţi copii? Ce faceţi cu ei? Scrieţi la comentarii, dacă nu vă e frică de ăia mici…

@ Vine canicula! De ce să ne ferim mai înainte? De soare, ori de proşti? Oricum, la soare ne uscăm cu toţii rufele…La politicieni le dăm, aiurea, unii voturile.

@ Revoluţionari au fost, turnători erau încă! Trăiască Regimul Iliescu că le-a dat de toate! Păi, d-aia am murit noi în Decembrie???:)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult