Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar. Nimic despre sex, o viziune şi hoţii de stânga

Jurnal de Sărindar. Nimic despre sex, o viziune şi hoţii de stânga

scris de Roland Catalin Pena
1 afisari

@ USL a avut sâmbătă o viziune despre Educaţie. Președintele PSD, Victor Ponta, a profitat de prilej ca să anunţe prioritățile unui ipotetic Guvern USL: „educația, educația, educația”. Păi, celor un milion de noi locuri de muncă din Programul USL, Sănătăţii, reducerii TVA când le vine rândul? Cumva sâmbăta viitoare?

ontanu_defilare@ Cât despre autonomia universitară, Ponta a spus că aceasta trebuie să fie una reală, iar ”Guvernul nu trebuie să încurce universitățile”. Adică, nici pe doamna Ecaterina Andronescu, actual şi viitor rector, ministru, conducător de proiect pe bani europeni, parlamentar garantat de Vanghelie. Toate astea „simultan, concomitent şi în acelaşi timp”, cum doct se exprima plutonierul meu din armată. Frumosă viziune înspre trecut, nimic de zis. Sper că domnul Iliescu a dat o înaltă apreciere. Nu ca ministrul Funeriu, care a caracterizat „Viziunea” în două cuvinte pline de conţinut: „Vorbe goale!”.

@ Președintele PSD şi-a încheiat discursul de sâmbătă cu o concluzie: ”școala românească nu produce tâmpiți, după cum susținea Traian Băsescu, dar nu trebuie să producă șomeri”. Hmmm, ce-o fi vrut Ponta să zică?  Grea dilemă. Că doamna Andronescu produce şomeri deştepţi? Iar şcoala bani pentru şmecheri ca dumneaei?

@ Şeful statului a ajuns la Londra, unde va susţine Prelegerea Memorială “Ghiţă Ionescu” la London School of Economics. Şcoală mare, nu?:)

@ Neculai Onţanu e meseriaş. Nu spun eu. O zice documentat proprietarul Palatului. După mine, Onţanu e doar un hoţ (de şcoală veche). Nu aşa se numeşte cel care fură ceva? Iar primarul de la doi a furat, nu s-a jucat, startul campaniei pentru alegerile locale. De banii pentru paranghelie sper că vom mai auzi.

@ Şi când te gândeşti ce oameni au trăit pe aceste meleaguri. Ca arhiepiscopul George Guţiu, care a plecat acum câteva săptămâni la cele veşnice. Citeşte aici de ce „Mărturia unei astfel de vieţi pare prea ruptă de logica actuală pentru a fi contemporană cu noi”.

@ La Chişinău se anunţă daraveră mare. Din păcate. Foamea poporului naşte monştri. Brrr…Foamea de voturi a stângii, oriunde s-ar afla, se potoleşte cu demagogie zgomotoasă.

8 comentarii

YAAKOV 07-06-2011 - 06:57

PSD si PNL vor pierde din nou alegerile, pentru ca nu vin cu un plan serios de redresare a tarii. De unde vor scoate un milion de locuri de munca, din PAULA ? Sa ne spuna concret, nu vorbe in vant.
Iar in privinta invatamantului suntem lamuriti, de ce au facut inainte. Invatamantul universitar nu trebuie sa fie autonom, atata timp cat acolo se sifoneaza banii nostri si se umple tara cu analfabeti cu diplome universitare. Prin aceasta politica, a eliberarii de „vaucere de studii”, au lovit puternic in cei care chiar stiu sa faca ceva si si-au obtinut diploma cinstit. Universitarii sunt stat in stat, isi fac de cap. Ii promoveaza pe asa zisii studenti si daca nu dau pe la cursuri si chiar pe la examene, ca sa-si mentina cifra de scolarizare si salariile „autonome”. La universitati se dau diplome, se beau cafele si se fumeaza pe holuri, atata tot. Ar trebui sa fie transformate in chioscuri.
De Androneasca ne-am saturat. Ma si mir ca este inca invitata in emisiuni la Realitatea TV si la Antena 3, pentru ca lumea este scarbita numai cand ii vede mecla.

TOM Cc 07-06-2011 - 09:57

Iar apare Ontanu imbracat in uniforma de general ?? Ore ce spun ceilalti generali despre acest impostor ajuns general ?? L-au avut coleg de scoala militara ,la cursuri sau de Academie militara ?? A comandat acest general facut la apelul bocancilor macar o subunitate nivel companie sau batalion ?? Sa arate presei diploma de absolvire a unei scoli militare de ofiteri ! Ce promotie , si la ce arma a absolvit individul ?? Intrebari intrebatoare !!

Morkova Vesela 07-06-2011 - 10:18

Asculta comanda la mine, ostas indisciplinat ce esti, domnul general Neculai Onţanu a pupat cu vitejie papucul Cotrocenilor, si a eliberat Bucurestii de sub atacul napraznic al trupelor inamice conduse de plutonierul Cristian Diaconescu.
Voturile curgeau in valuri, dar dansul nu numai ca nu s-a speriat, dar a si salvat viata unui alta luptator, Vasile Blaga.

Deci merita cel putin niste „general” acolo, sa zici merci ca nu l-a facut maresal!

tanase marian 07-06-2011 - 10:55

excelentele voastre poate ca domnul general ontanu munceste fecund dar estev o lucrare dumnezeiasca sa observi un alt militar batjocorit care a sperat enorman 89 o schimbarereala,,.asadar nu pot sa merg nu am medicde familie sunt furat din pensia militara,,rusine,,……….

tanase marian 07-06-2011 - 11:02

excelentele voastre eu mi am schimbat total parerea si despre domnul ponta cand l am auzit racnind la un pensionar militar ca cenu i ajung banii,,……………………… sa i fie lui rusine toti acest militari an varsta acum au muncit enorm an anii dictaturii au avut functiicu raspundere uriasa dar,,……….s au dat deoparte ca lasii cand a venit sinistra guvernare de dreap[ta,,………………..dupa acest bocescu veti ajunga fara un statut demn exact ca ,,pntcd,, izolat si aruncat la groapa de gunoi a istoriei,,.sa observam post89 erau atat de porniti ca spuneau taranistii ca de aceia sunt alunecari de teren datorita irigatiilor,,……cer iertare pentru scrisul dificil ,,nu agramat,,…………………

Europeanuul 07-06-2011 - 15:40

Asa da, fostul Director General (al Inspectoratului de Marina civila) in cadrul Ministerului Transporturilor al Respublicii Socialiste Romania a ajuns sa tina discursuri la London School of Economics despre democratie si economie libera de piata. Probabil ca l-a invatat EBA ce sa spuna, ea cel putin a terminat stiintele economice la James Madison University in USA.

Am observat ca intelectualul nostru Timsmaneanu a cosmetizat si el un pic acolo CVul fostului matroz pecerist (il intelegem, cu o asa cariera e un pic penebil sa tii astfel de discursuri)

http://tismaneanu.wordpress.com/2011/06/01/prelegere-memoriala-ghita-ionescu-traian-basescu-la-london-school-of-economics/

Ii vedem pe ai nostri cum umbla mereu cu cioara vopsita, dar nu le putem face nimic (ne-am obisnuit asa cu ei… asa ii cunoastem de cand sintem mici;) Va iubim asa cum sinteti peceristilor, sinteti de-ai nostri!
http://www.youtube.com/watch?v=BHCT7vhuvZs

Europeanuul 07-06-2011 - 15:42

Domnule Pena, despre peceristul Adrian Nastase citim mereu in presa romana e mentionat (cel putin odata pe saptamana). Va rog eu scrieti-ne cateva articole, cateva cuvinte frumoase acolo si despre alti peceristi-fesenisti de genul Valeriu Tabara, Constantin Trihenea, fostul director General Mihai Capra sau oricare altul de teapa lor (indiferent de partidul politic la care au fugit). Scrieti-ne.. numai asa, sa ne amintim de unde am plecat (sa nu pierdem gustul:)

Ciu Huhu 07-06-2011 - 21:31

Ai uitat pe primul-ministru Boc care a fost secretar al organizatiei comuniste studentesti , PCR, din Cluj!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult