Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Nu trage, domn Jiji! Baietzi-moguletzi, doar atat putetzi?

Jurnal de Sarindar – Nu trage, domn Jiji! Baietzi-moguletzi, doar atat putetzi?

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Ce am retinut in week-endul asta? Ca Gigi Becali are un bodyguard cu 18 gloante la el. Un fost sepepist care a pazit-o pe insasi Angelina Jolie, vreme de o saptamana, in Afganistan. Nu trage dom Jiji, suntem noi stelistii matale!


@ Am avertizat-o pe Cornelia. Deja isi lua vesta antiglont, se uitase si ea la cum se scalambaia pastorul Piperei pe televiziuni.

@ Am mai bagat la cap ca pentru domn Gigi, a spus-o cu gurita lui din Palatul Aurit, proprietatea e sfanta si protejata in tara asta. Evident, doar a lui. Cele pe care le incalca nu intra sub incidenta Constitutiei. Vezi aici.

@ Am mai aflat ca Videanu se bucura de marea stima a lui Gigi. Si Piti, pana alaltaieri.

@ Ma mira ca atacurile oamenilor mogulilor la Baconschi au fost subtiri-subtirele, in wk. Sa nu mai fie platiti in zilele nelucratoare? Ca e criza, deh…

@ Boc bate tara si sfideaza canicula si manelele. Treaba lui, amandoua afecteaza grav.

@ Cui am dus dorul sambata si duminica? Lui Crin, lui Victor, lui Mircea, lui Adrian, lui Traian, lui Mugur (Ciuvica)…Ba, chiar si lui Nistor de la sindicatele din Educatie…Sa fi devenit masochist si nu realizez?

@ Cui n-am dus? LUI PELICANNNNN! Macar am aflat ca e dinamovist sadea. La ce sa te astepti de la o minte de militian? E clar, nu sunt masochist. Inca.

@ Si cu asta basta! Vorba omului week-endului. Timpuri noi, sa ne uram! Intre noi…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult