Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Pesedistul si sindicalistul fata cu apele in studiourile mogulilor. Bonus Patriciu

Jurnal de Sarindar – Pesedistul si sindicalistul fata cu apele in studiourile mogulilor. Bonus Patriciu

scris de Ziua Veche
1 afisari

@ E un parlamentar pesedist, pe numele sau Cristian Rizea, care de doua zile sta in studioul Antena 3 si-i plange pe saracii amenintati de ape. Misto e ca nu uita sa precizeze ca are colegiu in Braila, intr-o zona care poate fi lovita de ape oricand. Ba, e si indignat ca Basescu nu s-a murdarit pe pantofi cand a inspectat digul din Galati…Muschi are, c-a fost culturist…Ce-i mai trebuie? 

 

  

@ Hai ca suntem simpatici, noi ziaristii, deh! Nimeni nu s-a deranjat sa-l gaseasca pe eroul de la Tuzla. Doru mi-a atras atentia, dupa ce si-a dat seama ca noua ne era imposibil sa ajungem la Constanta inaintea altora care au corespondenti sau redactii locale. Nici in presa constanteana nu am gasit nimic.

@ Dinu Patriciu a dat ordin pe unitate ca toti ziaristii din trustul Adevarul sa aiba blog. A mai anuntat ca accesul la site-urile grupului va fi doar contracost. Si blogurile?  Ele cat costa? Aia cu Mic.ro e mare gogoasa. Parerea mea, sa traiesti bine nea Nicule la Curtea de Conturi! Abia astept sa ma trezeasca baiatul de pravalie la sapte dimineata ca sa-l citesc pe Grigore:)

@ Inteleg ca intamplarea cu copilul care a murit la Spitalul din Slatina, dupa ce si-a fracturat bratul, are multe necunoscute…Vom vedea…E posibil ca unul dintre cei doi doctori sanctionati sa fi fost scos tap ispasitor.

@ Eheeee, pai ce credeati? Nistor de la Sindicatele din Educatia, care tocmai au picat Bac-ul, nu se pricepe la inundatii? Inseamna ca nu v-ati uitat la Realitatea odata cu mine…Asa sa-l fi facut mamica lui? Nervos? Sau doar ticalos? Asta cand mai munceste, sau e cu ziua pe plantatia lui Vantu? Optez pentru ultima ipoteza…era sa zic ipotenuza, ca tot vorbeam de invatamantul romanesc al lui Nisor&Co.

@ Luni a fost ziua Elenei (Tacu). Marti a trecut cu sampania. La multi ani! Ne lasa o perioada, pleaca in vacanta…

@ Crin a inviat pe „blogul presedintelui PNL”. Cica PNL lucreaza…Tot la proiectul Johannis?:) Mai bine lipsa…

@ Inchei aici. A aparut si Ciuvica la Realitatea. Vorbeste de inundatii. Mare mester…sunt doar ochi si urechi.

0 comentariu

Stewe 17-11-2010 - 15:52

Cred 100% ce scrie Amnesty International…Nu am incredere in conducatorii nostri fosti activisti (Boc, Iliescu) sau informatori (Basescu)…
Amnesty International sunt formati din profesionisti iar adevarul este Legea pentru ei!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult