Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar. Se dedică memoriei lui Ioan Bărbuş

Jurnal de Sărindar. Se dedică memoriei lui Ioan Bărbuş

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

@ Crin Antonescu a declarat sâmbătă, la Conferinţa Naţională a Tineretului Naţional Liberal, că este și va rămâne un „om de dreapta”. Ca atare, nu acceptă lecţii de anticomunism de la Monica Macovei, Andrei Pleşu și Vladimir Tismăneanu. Dan Voiculescu ce i-o preda? Doar securismul?

Ion Barbus@ Antonescu, era să zic Antenescu, a mai spus că actuala putere încearcă să denigreze imaginea partidului cu acuzaţii false şi să creeze impresia că PNL s-a deplasat spre stânga şi că Uniunea Social Liberală este de orientare „de stânga, comunistă„. Cam tot asta insinuează de câteva luni chiar Dinu Patriciu! De ce oare, dragă floare?

@ Că tot veni vorba de Patriciu, Adevărul susţine, e adevărat că mai voalat, Referendumul Elenei Udrea şi nu pe cel al USL. Adică, un Bucureşti fără primari de sectoare aleşi.

@ Vai, ce rău îmi pare, că Piedone dispare! Sincere regrete şi pentru Vanghelie.

@ Cu Chiliman oricum se reglează, din plin, Crin.

@ Vladimir Tismăneanu n-are de lucru şi-l mai ia încă o dată în serios: „Crin Antonescu s-a înfuriat, şi-a ieşit din pepeni, i-a sărit ţandara, cum se zice mai popular. Nu-i place să fie criticat, să fie atins fie şi cu o floare, îl deranjează când i se vorbeşte despre caracterul sterp, oportunist şi duplicitar al prestaţiilor sale publice. Discursul său este îmbibat de ură şi ranchiună. Recurge la fişe de cadre, desigur desfigurate în funcţie de interesele coaliţiei uslaşe”.  Nu râde, citeşte înainte!

@ Dacă în ultimii ani pare de neînchipuit, pe aici au trăit până de curând şi adevăraţi eroi. Vă mai spune ceva Ioan Bărbuş? „După 17 ani de închisoare, din care 7 la Râmnicu Sărat, după nenumărate interogatorii și anchete, până la sfârşitul lui ’89, după ce ascultaseră telefoanele şi citiseră scrisorile familiei, după ce lansaseră zvonuri despre el la prietenii care îi mai rămăseseră, după ce ceruseră de la cunoscuţii lui declaraţii despre obiceiurile şi locul unde doarme câinele familiei, după toate drăcoveniile lor, el tot nu colabora„. Nu plânge, citeşte înainte!

@ Noi cei rupţi în tur tot mai dăm bonjour. Fir-am ai naibii de simpatici!

8 comentarii

urbos 09-05-2011 - 19:12

Limbistule tot dai din coate? Tot crezi ca te mai remarca securistul de la Cotroceni? Ce n-ai inteles ma redusule? N-ai inteles ma redusule ca PNL face ce-a facut si cand s-a aliat cu socialistii lui Basescu de la PD ca sa darame sistemul pesedist? Asta e singura solutie ca sa aperi democratia ma nemernicule.
Gretos si prost limbist ce esti, nu ti-am mai zis ca n-o sa ajungi niciodata ca vedetele imputite Pora, Turcescu, Nasu sau Plesu? Tu o sa fii doar un mancator de fecale anonim. Asta-i viata, gunoaie ce sinteti, lepre ca pe vremea lui Ceausescu.

Rusu 09-05-2011 - 19:34

Acum nu te mai cheama Ciu Huhu?Lla munca mai pramatie ordinara,nu sta toata ziua pe forum!

urbos 09-05-2011 - 19:44

Ji dane ti-am zis sa nu te mai dai rus, cu atat mai putin roman. Mars la groapa comuna.

Adrian 11-05-2011 - 19:28

urbos, sefu e la parnaie. Nu mai primesti salar. Inceteaza cu prosteala!

urbos 09-05-2011 - 21:59

Si apropo caraghiosule, e mai usor de crezut ca Voiculescu e de dreapta, ca macar se ocupa de afaceri, decat lepadatura ta securista de la cotroceni, care fura case si-si protapeste progeniturile analfabete prin posturi cu care n-au de-a face, iar familia lui de lepre prospera pe bani publici. Nu ti-e ma scarba de tine?

jan dinu 09-05-2011 - 19:37

Sobru dezaxat scirbos …
La CrinA are limba ‘n dos
Sifilitic toti iL stiu…
Curind moare – fac pariu !!

JD-USA

Ciu Huhu 09-05-2011 - 20:49

Bre Rolande marturiseste tu esti Barbus, esti infractor?

Ciu Huhu 09-05-2011 - 21:31

Rolande esti falsul Barbus, el era un nobil al politicii romanesti, nu ca tine un pedelist-portocaliu de doi bani!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult