Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – ‘Timatul domn Vantu face bezele Cotrocenilor? Norocul lui Patriciu. Crin ciufulit

Jurnal de Sarindar – ‘Timatul domn Vantu face bezele Cotrocenilor? Norocul lui Patriciu. Crin ciufulit

scris de Ziua Veche
1 afisari

@ Dupa ce Sorin Ovidiu Vantu a dat, in interviul din Bursa  , cateva semnale de pace catre Cotroceni, gasind si niste lucruri pe care Traian Basescu si Elena Udrea le fac bine, aud (nu am vazut cu ochii mei, recunosc) ca seara Hurezeanu si Ursu l-au ciufulit bine de tot pe Crin Antonescu, evident pe Realitatea TV.

 @ Ce sa fi facut Crin peste noapte de i s-a schimbat tratamentul aplicat de televiziunea hotomanului FNI? Pai hai sa ne gandim. Ca de obicei, n-a facut nimic, in afara faptului ca s-a conformat rapid ordinului pe garnizoana Opozitiei dat de Voiculescu , care i-a chemat pe liderii PNL si PSD la el, in biroul de la Senat.

 @ Or, asta (cand alt mogul se da seful Opozitiei) il enerveaza rau pe Vantu, asa cum s-a stabilit, in campania din toamna, odata cu „relaxarea” lui Geoana. Atunci, Prostanacu a fost chemat urgent la ordin, ca Vantu sa arate ca el e big boss si nu Patriciu, care se daduse in stamba cu caseta de la Ploiesti, si nici Voiculescu ce facea guvernul Johannis la sediul firmei sale, Grivco.

 @ Pentru „relaxare”: Multumimmmm, ‘timate domn! Pentru restul, sa vina Politia, Procuratura…! Multe sirene la poarta! Nu conteaza la care: din Delta, din „Paris”, din Sitraco Center, din Cipru sau din Corbeanca, caz in care ii va sari inima din piept si vecinului Nistorescu  . Ca atare as prefera ultima adresa

 @ Presedintele Basescu se simte bine in tara lui . Eu, unul, ma simt din ce in ce mai prost. Si la propriu si la figurat. Doamne, iarta-ma, ca am luat-o pe urma drept-credinciosului Gigi ! Insa nu-mi injur tara, ci doar soarta care m-a adus pe lume fix aici.

 @ Socoteam cu un prieten de ce ar marsa Victor Ponta la o noua suspendare a presedintelui. Am tras concluzia ca doar de prost. E tanar, deci mai poate astepta pana in 2014, e ginerele lui Ilie Sarbu, care cam poate cadea la pace cu Basescu, sa-l lase pe Ponta urmas…Un alt argument: presedinte interimar ar deveni Geoana…Ceea ce ar „bucura” enorm familia Nastase si ar face zdrente, scurt, influenta lui Victoras in partid.

 @ Un alt amic imi zicea ca i s-a urat cu viata (economica a Romaniei, sa ne intelegem), dar nu are de gand sa se spanzure, ci ar prefera sa se inece, satul, intr-o piscina din Monte Carlo. I-am explicat ca mai are mult de stat la coada pana o sa-l loveasca norocul lui Patriciu.

0 comentariu

POLITISTBUN 16-11-2010 - 15:40

Acest presedinte, Basescu, face numai tampenii cu R Moldova.
Pana ce si M Ghimpu contesta valabilitatea deocumentului.
El trebuia aprobat de parlamentele celor doua state si semnat la acelasi nivel, ca doar este vorba de doua state independente care se respecta.
Halal presedinta avem !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS