Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Un sondaj in plina vara. De unde vine numele PA@CO

Jurnal de Sarindar – Un sondaj in plina vara. De unde vine numele PA@CO

scris de Ziua Veche
5 afisari

@ Ce mare inginerie o fi sa faci un sondaj?, il intreb pe un sociolog, dupa ce am vazut cercetarea IPP. Pai e, zice omul razand, ca cel care a coordonat sondajul IPP e inginer de meserie, a terminat acum vreo doi ani facultatea…

@ Ei, as! Ma fac eu ca nu pricep: si care-i baiul? Pai e, ca nu e corect, vine raspunsul. „Mai mult, continua interlocutorul meu, ingineria e ca ascunde sursa de finantare, cum adica IPP isi transfera banul dintr-un buzunar in altul? Sa i-o spuna lu’ Mutu, nu mie!”. Aluia de la Fiorentina?, bag eu batul printre gard. „Lasa vraja, mai bine vezi ca UNPR are 7%, de unde?”. E vara, e canicula, ca inginer stiu ca se dilata cam toate. Ce ar fi s-o pun si eu de un sondaj? Astept comenzi!

@ Chiar sunt curios cine a comandat muzica… Cineva imi sugera sa aleg intre liberali si o aripa din PDL. Mai, sa fie! Cica PSD ar da, in sondajele interne, PDL cu 16-17%.

@ Procurorii i-au pus calus domnului Dan. Hai sa vedem cum o rezolva si p-asta! O aduce pe Magda Ciumac in apartamentul OTV si-i sopteste dulce in casti?

@ Luati vineri Puterea. Saptamanalul ziuaveche.ro a ajuns la numarul 15.

@ Am aflat abia acum de unde vine numele firmei lui Casuneanu, PA&CO International. De la Paulina si Costel. Mmmm, ce frumos!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult