Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar. Victoraş, pune-ţi căştile! Adrian ai grijă de micuţ!

Jurnal de Sărindar. Victoraş, pune-ţi căştile! Adrian ai grijă de micuţ!

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

@ Am o presimţire. O să ne distrăm pe cinste, zilele următoare, cu Micul Titulescu şi Şeful cel Mare. Cum care mic, cum care mare? Cu Victor Ponta şi Sorin Blejnar, dragii moşului. Să te ţii ce-o să mai sară în sus de nervi toată floarea cea vestită (inclusiv un crin, cel încolţit de trandafiri) că e mâna lui Băsescu, că e răzbunare politică după tupeul cu care liderul PSD s-a prezentat marţi la Cotroceni. E pe dracu, e mâna lungă, băgată până la cot de Victoraş şi Dănuţ (Şova) în traista cu bani publici de la Turceni şi Rovinari.

ponta_nastase_anaf@ Adrian Năstase deja a ieşit miercuri la atac. I-auzi brâul, trece râul, şi Bombonel pe văicăreli: „Mulţi prieteni mă vor suna poate pentru a-mi spune ‘La mulţi ani!’ Vreau să-mi cer scuze dinainte că nu voi putea să le răspund. Justiţia ‘îşi face treaba’. Şi anul acesta, la fel ca şi anul trecut, îmi voi aniversa ziua de naştere la ICCJ, unde mi s-a fixat un termen într-unul din dosare. Reforma statului lui Băsescu merge înainte…”. (Am redat exact de pe blogul de ex-premier). La mulţi ani!

@ Pentru a se duce cu inima cât mai uşoară vineri la ANAF , îl înştiinţez pe Victor Ponta că eu însumi, pe persoană fizică mai ceva ca Vanghelie din parohia dumisale de la Bucureşti, sunt chemat de trei luni la Fisc să prezint dovada tututor bănuţilor încasaţi pe drepturi de autor din 2007 şi până azi. Şi eu nici n-am văzut ban public în buzunarul meu de când mama m-a făcut. Ba, nici toţi banii pe drepturi de autor, lua-şi-ar Vântu trabucuri cu mercur de ei.

@ Bref, Victoraş, mă jur că nu te bate nimeni la Fisc. Dar, Dumnezeu mai dă…după păcate, furăciuni şi alte drăcovenii d-astea.

@ Chiar şi aşa, eu zic, ca să nu se piardă bunele obiceiuri social-democrate, care vin hăt de când PDSR îl însoţea la Parchet pe Gabriel Bivolaru (oare o fi reuşit nevastă-sa, Mona de Freitas, să nască, că se căznea de atunci?), Victor să meargă la ANAF de mânuţă cu Adrian, iar la Cremenal Adrian cu Victor. Evident, în spate cu o delegaţie USL mânată în luptă de Crin şi o turmă sindicală condusă de Marius Petcu. Ete aşa încep revoluţiile…Aleagă-s-ar praful de ele şi de toţi revoluţionarii pârâţi.

@ Apropo de revoluţii şi închipuiţi ca Che Guevara ăsta de care vorbim, ascultaţi aici ce spune despre un mare gânditor contemporan, brazilianul Olavo de Carvalho. O conferinţă de excepţie ţinută la Institutul pentru Studierea Crimelor Comunismului, alături de Vladimir Tismăneanu, Mihail Neamţu şi Anca Cernea.

@ Ar fi bine să-şi pună căştile şi Victoraş, poate se prinde ceva de el.

@ Doamnelor,domnilor,vere Costică, tanti Lenuţo şi tot neamul, de azi, îmi puteţi sorbi vorbele şi aici.

3 comentarii

Ciu Huhu 22-06-2011 - 19:17

Bai Pena, Basescu e bolovanul pe care singur ti l-ai agatat de git, slugarnic, daca nu tai fringhia ce-l tine legat de gitul tau te vei ineca cu el cu tot, CURIND, DEMOCRATIC SI FARA VIOLENTE!!!

urbos 22-06-2011 - 19:56

Lasa scarbele sa crape impreuna, stapan si sluga. Ce sa faca societatea cu gunoaie ca asta? Taraturile astea trebuie starpite, nu ca in 89.

Ciu Huhu 23-06-2011 - 00:56

Asa sa se intimple, sa crape impreuna scirbele si in IAD SA MEARGA, AJUNGA, SFIRSEASCA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult