Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sarindar – Votul dauneaza grav nervilor. Adie Vintu!

Jurnal de Sarindar – Votul dauneaza grav nervilor. Adie Vintu!

scris de Ziua Veche
4 afisari

@ Ce v-a adus Moş Nicolae dragi cititori?

@ Acum un an, pe vremea asta, cel supranumit ”Prostănacul” îşi schima porecla în renume. Ce-i drept, până pe 7 decembrie dimineaţa îi mersese foarte bine: relaxare la Vîntu şi o noapte în care a visat că a ajuns Preşedinte. P’ormă s-a trezit şi a rămas cum a spus ”Bunicuţa”. După 365 de zile Magda Bistriceanu îi urează de bine.

@ Că tot veni vorba de alegeri. Fefe mă tot îmboldeşte să vă povestesc cum după patru ani de la electoralele din 2004 m-am trezit cu o citaţie la Poliţie, că sunt ”făptuitor în dosarul penal cu numărul….”. Pe scurt, cică aş fi votat de două ori în aceeaşi zi, în două oraşe ale Patriei. Că a venit citaţia după atâta timp mai treacă meargă, dar nici până în ziua de azi nu a venit vreun răspuns de la Parchet că aş fi vinovat sau nevinovat. Ar fi cazul să le fac o vizită şi să fac public dosarul. La câţi nervi am acumulat, poate facem şi o dezbatere publică cu sistemul de votare, căci veţi vedea că si dacă aş fi fost vinovat tot nu ar fi putut să mă condamne. Va urma…

@ Unii au rău de Justiţie. Vîntu e printre ei şi nu găseşte leacul. L-ar căuta prin străinătate, dar de acolo vine NicolaePopa Nicolae.

@ Ce se întâmplă prin Marea Britanie e Politically Correct?

@ Puţină teorie a conspiraţiei: WikiLeaks.

@ Ce faci când rămâi fără bani şi nu te mai poţi integra în Absolut? Te dai persecutat şi ceri daune statului. Ca Bivolaru de la MISA.

@ Colegul Tudor Borcea a renăscut. Îi prieşte vremea rece. Citiţi aici.

@  O ştire din Adevărul de Seară, al lui Patriciu şi Cartianu. Priviţi în fotografia de mai jos. Asta da meserie…

{gallery}gallery/12/adevarul_de_seara{/gallery}

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult