Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – Ai, Ai, Ţara lui Mitică…Dragomir. Da poporu’, el unde e? Ne spune clarvăzătoarea Vanda…

Jurnal de Sărindar – Ai, Ai, Ţara lui Mitică…Dragomir. Da poporu’, el unde e? Ne spune clarvăzătoarea Vanda…

scris de Ziua Veche
1 afisari

@ Avem noi mari probleme la nivel naţional. Cine votează, cine nu votează moţiunea, care vor fi participanţii la miting, care nu vor fi…De astea le arde televiziunilor mogulilor, partidelor, sindicatelor şi, cum puteau sa lipsească, „analiştilor consacraţi”. Dar poporul ce zicea? Îşi vedea de treaba sa…


@ Fabuloasă mutarea de la Realitatea. Dracu să mai înţeleagă ingineriile lui Vântu.Poate Procuratura. Bunăoară, cum vine asta? Ghiţă-Asesoft preia doar managementul, acţiunile rămânând la Timantu Domn, dar Ghiţă declară că vrea să lase trustul copiilor săi, însă tot el zice că preia doar managementul pe cinci ani…dar bagă, aşa din buzunar şi doar de dragul de a fi manager, pe puţin 75 de milioane de euroi, pe criza asta. Cine pe cine ia de prost?

@ Ştiţi ce se vorbea prin PDL, imediat după anunţarea afacerii? Că Roberta Anastase şi Sebastian Ghiţă amândoi ploieşteni, şi republicani, normal ar cam fi la cuţite, mai ales după ce patronul Asesoft cică l-ar fi invitat pe Victor Ponta să candideze într-un colegiu din capitala Prahovei…Gura lumii e slobodă…

@ Rămânerea la cârma CA al Realitatea-Caţavencu a celor mai fideli colaboratori ai lui SOV îmi dă totuşi măsura schimbării la faţă. Nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se conservă. Mai ales credibilitatea. Vai, vai…

@ Regret fapta că nu am avut cu ce poza. Duminica la prânz, Bucureşti, intersecţia Bd. Unirii cu Nerva Traian. Pe un colţ, o piaţă sezonieră pentru ţărani organizată de Primăria sectorului 3, a lui Negoiţă, la 200 de metri spre magazinul Unirea altă piaţă sezonieră, a Primăriei Capitalei, pe colţul opus Pieţei lui Negoiţă o tarabă ambulantă un camion care se tranformă în prăvălie, MIC.RO, a lui Patriciu. Ehehe, daca vedeam şi îmbulzeală de clienţi nici că aş mai fi scris. Aşa că m-am dus la Piaţa Vitan, unde era mai ieftin.

@ Am fost, în wk, la un meci de juniori republicani, cam 15-16 ani. Juventus-Sportul. Dacă arbitrii fură şi la nivelul ăsta cum am văzut cu ochii mei (într-adevăr am stat cu ei în soare la propriu), atunci ce să ne mai mire Mutu? Ai, ai, ţara lui Mitică…Dragomir. Atunci de ce să mai transpir???

@În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pamântul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor”. Părerea mea, bulgăroaica ne ia la mişto şi de dincolo de moarte. Săraca, ştia, din timpul vieţii, că suntem ăi mai buni miştocari, în ceea ce priveşte prezentul şi viitorul nostru. Da’ Mitică, ce-o mai zice? Să i-o fi spus lui Mutu? Adrian, de la Fiorentina.

0 comentariu

Alexandru Lapusneanu 17-11-2010 - 07:51

Nu vreau sa mai vad prin universitati personal care face munca de absolvent de liceu si este platit la nivel de studii superioare pentru ca si-a tras o diploma de la facultati care n-au legatura cu specificul muncii de acolo. Sa se dea salarii de studii superioare numai daca respectii angajati fac ceva „cu cap”, unde cunostintele lor (presupuse) sa fie folosite. Nu vreau ca femeia de serviciu, care are deja trei facultati si s-a inscris si la doctorat, sa fie superplatita. Nu vreau nici ca secretatul de la facultate, care a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, fara legatura cu munca lui, sa fie platit ca un mare geniu. Nu este corect ca toti astia sa toace banii statului si sa ne sfideze. Daca au studii, sa-si caute alte locuri de munca (la multinationale, la particulari), unde sa-si puna in valoare conostintele si experienta. Pentru muncile de jos sunt foarte buni aia cu liceul, care fac orice si nu scot bashini pe nas.

Elena Udrea 17-11-2010 - 07:55

Este fotogenic baiatul.

Pribeagul 17-11-2010 - 17:30

zimbetul asta de voie de nevoie il face sa „semene” cu Alain Delon.

Hai mai boculetule, mai termina odata cu legea asta a salarizarii. De 2 ani tot o freci si, la fel ca orizontul, pare a se tot indeparta. Taie-i odata buricu’!

Nu vor fi 12 trepte de salarizare, vor fi 15? Babanilor nu le ajung 12 salarii minime, vor 15? Parca spuneai ca vrei sa termini cu salariile nesimtite. Ce faci acum, o iei de la inceput?

„…si acordarea unui sprijin financiar suplimentar persoanelor cu venituri sub 1.000 lei.”

Mai lasati odata dracului atita sprijin. Cu atitea sprijinituri (la nastere, la cununie, la moarte, pentru copii, pentru concediu, pentru muraturi, pentru verzituri, pentru bauturi si mai stie foandi cite altele) ati reusit sa ne aduceti la sapa de lemn. Iar o luati din nou cu sporurile, suprasporurile si favorurile nesimtite!?

Mai locatari ai „casei de nebuni”, chiar nu sunteti in stare sa faceti o treaba ca lumea!?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult